• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2507,45% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Gazi Karabulut


İNEGÖL´DEN DÜNYA´YA AYNA TUTMAK


Tanıyanlar bilir.

Sinan Döngel, ortalama Anadolu insanının bütün değerlerine sahip, sade, samimi bir iş insanıdır.

Gerçi onu farklı yapan sadece iş dünyasındaki tutumu değil, şahsiyetinde barındırdığı milli ve manevi şuur pusulasıdır. Bu yönü gönül insanı olmasından kaynaklanır.

Anlatacağımız yönü ise mütevazi bir şekilde başladığı cam işletmeciliğini, yüz akı ile markalaştırmasıdır.

 Bildiğim, tanıdığım Sinan DÖNGEL bu yola baş koyma kararını bundan yirmi yıl önce vermişti.

Üstelik de bu kararı verirken milli bir şuur ortaya koymuştu;  “Eğer vatanperver isek ve dahi milletimizi karşılıksız seviyorsak, o zaman vatanımıza ve milletimize daha faydalı olmalıyız;” diyerek.

İşte bugün o duygu somut bir şekilde İnegöl´den ülkemize ve ülkemizden dünyaya açılan bir umut penceresine dönüşmüştür.

Burcam´ın 3500 metrekareyi bulan işletme sahası CNC makine ve robot sistemleriyle üretim kapasitesini günden güne artırmaktadır.

Yıllık 170 000 metrekarelik cam ayna üreten Burcam, 3 milimetreden 19 milimetreye kadar cam işleyebilmektedir. Aynı zamanda 3 milimetre beyaz ve renkli aynadan 6 milimetre ayna işlemesini gerçekleştirebilmektedir.

Cam ürünleri açısından Avrupa´da birinci, dünyada da üçüncü olan Şişe camı ürünlerinin tamamında kullanan Burcam sadece İnegöl´ün değil Türkiye´nin de yüz akı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

İnovasyon faaliyetiyle, barkot sistemiyle müşterilerine ürünün durumu hakkında anlık bilgi verme yetkinliğine sahip olan Burcam, müşterileri ile kurduğu sağlam iletişim ağıyla da farklılığını ortaya koymaktadır.

“Prestijli Ürün Üretmenin Adresi” sloganını rehber edinerek yola koyulan şirket her geçen gün markalaşma yolunda büyük mesafeler kat etmektedir.

İşin özünü ifade etmek gerekirse;

Daha detaylı bilgi almak isteyenler, dijital ortam veya bizatihi ulaşarak bu meraklarını giderebilirler.

Bizim vurgulamak istediğimiz ana tema şudur.

Eğer memleketinize faydalı olmak için samimi bir kaygıya sahipseniz ve bunu gerçekleştirmek isterken de hırslarınızla değil de iş ahlakı ve profesyonel tutumunuzla hareket ederseniz, başarırsınız.

İşte bugün İnegöl´de sergilenen Burcam, bunun somurt bir örneğini ortaya koymuştur. Bu girişimi dile getirme sebebimiz; memleketimiz adına güzel bir örnek teşkil etmesindendir. Görüyoruz ki inançlı, kararlı, samimi ve liyakatlı tutumların neticesi umutları diri tutmaktadır.

Teşekkürler Burcam!

 

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli