• BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87

Zemci Şahin'den Merih Demiral açıklaması!

Türkiye Avusturya Maçı sonrasında Merih Demiral'ın yapmış olduğu bozkur işaretiyle ilgili CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin'den açıklama geldi.

Siyaset 4.07.2024 14:32:00 0
Zemci Şahin
Haberi Sesli Oku

 

Zemci Şahin; "Melih Demiral'ın sahadaki performansı etkileyiciydi. Milli maçı izleyen birçok kişinin gönlünü fethetti ancak yaptığı işaret yalnızca belli bir kesimin oyuncusuymuş gibi algılanmasına sebep oldu" ifadelerini kullandı.

Zemci Şahin'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaları şu şekilde;

"Melih Demiral'ın sahada ki performansı gerçekten etkileyiciydi, milli maçı izleyen birçok kişinin gönlünü fethetti. Ancak yaptığı işaret sadece belli bir kesimin oyuncusuymuş gibi algılanmasına sebep oldu. Her ne olursa olsun bu tartışmalar yıllarca sürebilir. Milli takım oyuncuları, askerler, polisler, Cumhurbaşkanı, vali, kaymakam gibi üniforma taşıyan ve taşımayan birçok devlet görevlisi gibi tarafsız ve sorumlu davranmalıdır.Bir partinin simgesini paylaşmak, diğer parti destekçilerine karşı bir tutum izliyormuş gibi algılanabilir. Bence bu işareti yapmasaydı herkesin gönlünde taht kurabilirdi. Bu durum biraz burukluk yaratıyor. Kendi adıma oyunculuğunu takdir etsem de, bu durumda biraz burukluk hissediliyorum. Sanki tüm topluma yakın, eşit bir mesafede değilmiş gibi bir his uyandırıyor. Bunu açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse, bazı arkadaşlarımız bu duruma fazla tepki gösterirken, bazıları da zamanla unutulacağını düşünüyor. Bu, onun iyi bir oyuncu olmadığını asla göstermez, zaten yeteneklerini göstermiştir. Daha profesyonel ve Türkiye'deki herkesi kapsayan bir şekilde sevincini paylaşmış olsaydı daha iyi olabilirdi. Türkiye'de şu anda çok ciddi sorunlar var, derin bir ekonomik kriz yaşanıyor. Bu tür konuların tartışılmasını göz ardı etmek yerine, ön plana çıkarılmasını tercih ederdim. Tartışmalar olabilir, ancak yapılan  işaretin bir partiye atfen olması, Türkiye'nin gerçek sorunlarına daha fazla odaklanması gerektiğini düşündürüyor. Ülkenin çeşitli sorunlarıyla uğraşırken, ortak çözümler bulunarak milli birlik ve dayanışma sağlanabilirdi." Milli birlik söz konusu olduğunda Milli bilinç içinde ve sorumlu davranmak hepimiz için geçerlidir. Özellikle Milli bir görev üstlenmişsen Ülkenin tüm kesimlerini temsil ettiğimizi unutmamalıyız. Türkiye’nin tek sembolü vardır oda şanlı al bayrağımız ve ay yıldızdır"

 


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

33.9° / 16.9°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER