• BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

Zemci Şahin, Büyükşehir'in hizmetlerini değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İnegöl'de yaptığı son hizmetleri değerlendirdi.

Siyaset 18.07.2024 08:59:00 0
Zemci Şahin, Büyükşehir
Haberi Sesli Oku

 

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra, Bursa genelinde ve İnegöl’de hizmet anlamında güçlü bir değişim ve yeniliklerin kendini göstermeye başladığını belirtti.

Şahin, ilerleyen aylarda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim anlayışının ve icrasal farkının halk tarafından daha iyi anlaşılacağını ifade etti. Akıncılar Köyü’nün asfalt çalışması ve Cerrahspor’un spor kompleksinin eksiklerini yerinde inceleyen Şahin, burada yaptığı açıklamada, “Akıncılar köyünün yolu Mobilyum AVM’den Akıncılar Köyü'ne kadar olan kısım tamamen asfaltlandı. Bu yol seçim öncesinden yapımı yarım kalmış bir yoldu. Yol hem genişletildi hem de asfaltlanıyor. Köy yolumuz en kısa zamanda tamamlanarak kullanıma açılacaktır. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey, halkımızı mağdur etmemek adına verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Halkımızın istekleri bizim için çok önemlidir. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak bizim boynumuzun borcudur. Kapılarımız tüm halkımıza sonuna kadar açıktır. Bugün ayrıca Cerrahspor’un tesislerini Bursa Büyükşehir Gençlik ve Spor Daire Başkanımız Gökay Azak ile gezdik. Tesisin eksiklerini yerinde gördük. Bu eksikler en kısa zamanda tamamlanarak, sporcularımızın hizmetine açılacaktır. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Bursa genelinde ve İnegöl’de güçlü değişim ve yenilikler kendini hissettirmeye başladı. İlerleyen aylarda yönetimsel anlayış açısından ve icrasal açıdan bu farkı halkımız çok daha iyi anlayacaktır. Amacımız, insan odaklı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Bursa’ya, İnegöl’e en iyi hizmeti vermektir.” dedi.


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

25.9° / 16.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER