• BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54

Uğurtan Turgut, Mobiliyum AVM yönetiminin gerçekleştireceği mobilya festivalini eleştirdi!

İMOS Başkanı Uğurtan Turgut, Mobiliyum AVM yönetiminin gerçekleştireceği mobilya festivali etkinliğiyle alakalı açıklama yaparak MODEF Fuarı’ndan hemen önce yapılması nedeniyle eleştirilerde bulundu.

İnegöl Haber 21.09.2024 16:06:00 0
Uğurtan Turgut,  Mobiliyum AVM yönetiminin gerçekleştireceği mobilya festivalini eleştirdi!
Haberi Sesli Oku

 

Turgut, “Mobiliyum AVM’nin düzenlemiş olduğu  ‘’mobilya festivali etkinlikleri’’ ve ‘’yabancı alım heyeti’’ programı bizler için zaman itibari ile yanlıştır ve fuarın birlik ruhuna aykırıdır” dedi.
İMOS Başkanı Uğurtan Turgut’un açıklamaları şu şekilde;


Öncelikle bu yıl 1- 5 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 51. MODEF. Fuarımızın. İnegöl mobilya sektörüne ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Tüm katılımcı  Firmalarımıza ve İnegöl’lü esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. 


Türkiye`nin ve hatta dünyanın en köklü mobilya fuarlarından olağan MODEF, bu yıl 51 kez kapılarını misafirlerine açacak. İlk fuarımız dan bugüne kadar modef fuarına emek vermiş ve İnegöl mobilya sanayisinin bugünlere gelmesine katkı koymuş, tüm kurum ve kuruluşlara başkan ve yöneticilerine ayrı aynı teşekkür ediyorum. 


İnegöl mobilyası ile özdeşleşmiş şehrimiz için bir fuardan çok daha fazlasını ifade eden modef markası Şehrimizin en önemli değerlerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Sadece sektörel kurum ve kuruluşların değil şehrin tüm dinamiklerinin katkı koyarak bugünlere getirdiği modef fuarları hepimiz için ortak bir değer ifade etmektedir. 


Pek çok sıkıntıyla baş etmek durumunda olan mobilya sanayicimiz için her zamankinden daha fazla anlam ifade eden ve açılısının arifesinde olduğumuz su günlerde hem fuarımıza hem de modef markasına daha çok sahip çıkılması gerektiği aşikardır. 


Modef fuarı arifesinde, fuarımıza zarar verecek, organizasyon, söylem ve eylemler den kaçınılması çağrımızı bir kez daha yinelemek isteriz. Bu tarz yaklaşımlar, büyük bedeller harcayarak fuarda stand açan ve hatta fuar haftası münasebeti ile müşterilerini ağırlamaya hazırlanan mobilya mağazalarımıza zarar vermektedir. 


Biz İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) olarak İnegöl Mobilyasına ve sektöre değer katacak her türlü gayrete ve çalışmaya katkı vermeye hazırız. Ancak ve ancak Türkiye’nin örnek sektörel kümelenmesi olan İnegöl Mobilyası için plansız veya istişaresiz atılan her adımın şehrimize ve sektörümüze zarar verdiğinin de altını da çizmek isteriz. Bu manada fuardan hemen önce Mobiliyum AVM’nin düzenlemiş olduğu  ‘’mobilya festivali etkinlikleri’’ ve ‘’yabancı alım heyeti’’ programı bizler için zaman itibari ile yanlıştır ve fuarın birlik ruhuna aykırıdır.


Biziler için İnegöl MODEF, MODEF İnegöl’dür. Tek derdimiz ve gayemiz dünyada İnegöl Mobilyası’nın temsil gücünü artırmaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel işler yapacağımıza olan inancımızla yolumuza devam edeceğiz. Bir kez daha 51. MODEF Fuarımızın hayırlı olmasını diliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

24° / 14.2°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER

İnegöl'de çöp kamyonu şarampole yuvarlandı

Irak'ın kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

Faturalara yeni model geliyor!

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i darp eden şahıs gözaltına alındı

MAGANDA KURŞUNU YİNE CAN ALDI

ALİ YERLİKAYA DUYURDU! 32 ŞÜPHELİ YAKALANDI

DOĞAL GAZA ZAM OLACAK MI?

BDDK'DAN YENİ KARAR!

Milli eğitim 30 bin personel alacak!