• BIST 100

    17339,86%0,88
  • DOLAR

    45,71% -0,05
  • EURO

    53,37% 0,78
  • GRAM ALTIN

    6722,20% 1,39
  • Ç. ALTIN

    10796,08% 1,57
Türk Kızılay İnegöl'den Yeni Hayrat Çeşmesi
Türk Kızılay, vatandaşların temiz, lezzetli ve güvenli suya erişimini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir hayrat çeşmesini Domaniç yolu mevki 35. km’de hizmete sundu.
İnegöl Haber
19.09.2025 17:12
19.09.2025 17:13
Eyüp Yaşar
Türk Kızılay İnegöl
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

 



Türk Kızılay, vatandaşların temiz, lezzetli ve güvenli suya erişimini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir hayrat çeşmesini Domaniç yolu mevki 35. km’de hizmete sundu.



Düzenlenen etkinliğe Kızılay yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler katıldı. Etkinlikte konuşan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay Ergin, çeşmenin yalnızca bir su kaynağı değil, aynı zamanda yardımlaşma ve paylaşma kültürünü yaşatan bir hizmet olduğunu belirtti.



İnegöllülerin yıllardır dağlık bölgelerden doğal kaynak suyu doldurma alışkanlığına dikkat çeken Ergin, bu çeşmenin güvenilir suya erişim sağlayarak özellikle yaşlılar ve çocuklu aileler için büyük kolaylık getireceğini ifade etti.

Etkinliğe katılan gönüllüler de Kızılay’ın bu anlamlı çalışmasının, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

İnegöl’de İshak Paşa’ya Vefa: 539’uncu Vefat Yılında Dualarla Anıldı

İnegöl’de Yunus Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

İnegöl’de Park Halindeki Otomobil Alevlere Teslim Oldu

İnegöl Devlet Hastanesi’ne Duygulandıran Teşekkür Mesajı

İnegöl’de Bayramda Açık Olacak Nöbetçi Fırınlar Belli Oldu

İMASKOP Yönetiminden MYM Federasyonuna Bilgilendirme Ziyareti!

İnegöl Esnaf Odası’ndan Kaçak Kıyma Çekimine Karşı Uyarı

İnegöl’de Kurban Bayramı Haftasında Hava Nasıl Olacak?

İnegöl’de Koltuk Taşıyan İşçi Yaralandı

İnegöl’de Çatı Katında Baca Yangını Paniği