• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

TRAFİK KARMAŞASINA SON VERİLSİN

Sabah ve akşam saatlerinde iş çıkışı yaşanan trafik karmaşasına dikkati çeken Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, okul ve fabrika mesailerinde saat düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi.

İnegöl Haber 14.10.2021 21:55:00 0
TRAFİK KARMAŞASINA SON VERİLSİN

Korsan taşımacılık konusunda konuşan İnegöl Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ “Korsan taşımacılık ile alakalı mücadelemiz sürüyor. Korsan kaçak bu işler olmaması lazım. Bu iş haksızlığa neden oluyor. İnşallah bu işleri yapan arkadaşlarımız kayıt içine girsinler daha verimli hizmet etsinler.”

BAKANLIK İLE GÖRÜŞÜLMESİ GEREKİYOR

Korsan ile mücadelede bakanlık ile görüşülmesi gerektiğini belirten İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz “Korsan ile alakalı ciddi mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle Yavuz başkanın bu konu ile ilgilenmesini istiyorum. K belgesi dediğimiz belgeyi şuanda vergi kaydı olmayan bir komyonet sahibi alıyor. Bu araç ticari değil çalışıyor. Herşeyi resmi olan insanlar ile bu insanlar ile yarışmak zorunda kalıyor. Gerçekten bu işi yapmak isteyenler sıkıntıya düşüyor. Bunu vergi dairesi ile bakanlık ile görüşmek gerekiyor.”

FABRİKA VE OKUL SAATLERİNE DÜZENLEME TALEBİ

“İnegöl’de 475 adet S plaka var. Hamzabey OSB açıldıktan sonra ciddi sıkıntıya düşmeye başladık. Hamzabey OSB’ye gidiş geliş 50 dakikayı buluyor. Fabrika servisleri aynı saat okullar aynı saat keşmekeş bir hal almış durumda ortalık. Bu keşmekeşliği bitirmek için korsanları bitirmek için okul saatlerini fabrika saatlerine de düzenleme yapmamız lazım. Çünkü herkes servis kullanıyor.”

S PLAKA TALEBİ

Bursa’dan 100 plaka talep ettik. Bu plakalarda da bir sonuç alınamadı. Bu plakalar çıkarsa hem korsanın önüne geçilmiş olur hem de esnaf rahatlamış olur.


25.5° / 11.6°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER