-
BIST 100
16717,91%3,81
-
DOLAR
44,54% -0,14
-
EURO
52,09% 0,62
-
GRAM ALTIN
6895,63% 2,18
-
Ç. ALTIN
10724,33% 0,00
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İnegöl mobilya sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan 54. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nın açılışı için İnegöl’e geliyor.
Bakan Bolat MODEF Açılışına Katılacak
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İnegöl’de düzenlenecek olan 54. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nın açılış programına katılmak üzere ilçeye gelecek.
Türkiye’nin mobilya üretim merkezlerinden biri olan İnegöl’de gerçekleştirilecek fuar, 14-18 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarda yüzlerce firma yeni sezon koleksiyonlarını sergilerken, sektör temsilcileri de uluslararası alıcılarla bir araya gelecek.
İnegöl Mobilyası Dünya Vitrininde
İnegöl mobilya sektörünün küresel vitrini olarak görülen MODEF Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni tasarımların ve koleksiyonların tanıtıldığı önemli bir ticaret platformu olacak.
Fuar sayesinde Türk mobilya üreticileri, özellikle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarlarından gelen alıcılarla iş görüşmeleri gerçekleştirme imkânı bulacak.

İnegöl’ün İhracat Gücüne Vurgu
Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın fuar açılışına katılımı, İnegöl’ün Türkiye ekonomisindeki üretim ve ihracat gücünün önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Mobilya sektöründe Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden biri olan İnegöl, her yıl gerçekleştirdiği yüksek ihracat rakamlarıyla ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyor.
Sektör Temsilcileri Fuarı Bekliyor
Sektör temsilcileri, MODEF Fuarı’nın yalnızca yeni ürünlerin tanıtıldığı bir organizasyon olmadığını, aynı zamanda Türk mobilyasının uluslararası pazarlardaki gücünü ortaya koyan önemli bir ticaret platformu olduğunu ifade ediyor.
14-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarın, hem İnegöl ekonomisine hem de Türkiye mobilya sektörüne önemli katkı sağlaması bekleniyor.
-
A+Buyut
-
A-Kucult







