• BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

SİNAN DÖNGEL YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI ÖDÜLÜNÜ LAYIK GÖRÜLDÜ

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği ‘Altın Kalite Ödülleri’ sahiplerini buldu. Yılın en başarılı iş adamı ödülü ise İnegöllü iş adamı Sinan Döngel’e verildi.

İnegöl Haber 3.08.2021 14:09:00 0
SİNAN DÖNGEL YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI ÖDÜLÜNÜ LAYIK GÖRÜLDÜ

İnegöllü başarılı iş insanı, Burcam AŞ’nin kurucusu Sinan Döngel İstanbul’da Dedeman Otelde düzenlenen Altın Kalite Ödül Töreni’nde ‘Yılın En Başarılı İş Adamı’ ödülüne layık görüldü.

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasındaki en başarılı isimlerin ödül aldığı Altın Kalite Ödülleri gecesi 30 Temmuz Cuma günü birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

PANDEMİ KURALLARINA UYULDU

Farklı sektörlerden alanının en iyisi olan isimlerin önemli ödüller aldığı gecede konuklar Dedeman Otelde keyifli bir akşam geçirdi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen ödül töreninde alkışlar eşliğinde sahneye gelerek ödüllerini aldı.

 

İNEGÖLLÜ İŞ ADAMI YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Yılın en başarılı iş adamı olarak seçilen İnegöllü iş adamı Sinan Döngel, törende yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; ‘’ “Bu organizasyonda emeğe gecen her kese teşekkür ediyorum. Benim için gerçekten oldukça kıymetli ve güzel bir an. Ulaştığımız kalite standartlarının yansıması olarak bu ödüle layık görülmekten ve İnegöl’ü burada temsil etmekten dolayı çok mutluyuz. Ben bu ödülü bütün İnegöl halkı, BURCAM ailesi ve kendi ailem adına alıyorum. Buradan ülkemizde meydana gelen yangınlardan dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”


22.1° / 10.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER