-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,07
-
EURO
50,93% -0,06
-
GRAM ALTIN
7295,09% -0,56
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Sapanca Gölü çevresinde kamp yapan vatandaşlar, suyun belirli bölgelerinde kabarcıklar yükseldiğini kayda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler Şener Üşümezsoy'un deprem açıklamasını akıllara getirdi.
DEPREM UZMANI BÖLGEYİ İŞARET ETMİŞTİ
jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un geçtiğimiz aylarda açıklama yaparak deprem ile ilgili Marmara Bölgesi'nden ziyade asıl dikkat edilmesi gereken yerin Sapanca hattı olduğunu ifade etmişti. Üşümezsoy'un açıklaması gündemdeki sıcaklığını korurken Sapanca Gölü'nde çekilen görüntüler tartışma yarattı.
DEPREM BELİRTİSİ İHTİMALİ ENDİŞELENDİRDİ
Bölgede kamp yapan ve balık tutan vatandaşlar suyun belirli bölgelerinde dipten yoğun kabarcıklar yükseldiğini fark ederek o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, kullanıcıları ikiye böldü. Bir kesim bu durumu "deprem belirtisi" olarak yorumlarken, diğerleri doğal bir kaynak suyu çıkışı olabileceğini savundu.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
Bursa-Ankara karayolunda TIR Kazası: Sürücü Araçta Sıkışarak Hayatını Kaybetti
-
İnegöl’de Geniş Kapsamlı Asayiş Uygulaması: 448 Bin TL Ceza Kesildi
-
İnegöl’de Motosiklet Kazası: Sürücü Başını Asfalta Çarparak Yaralandı
-
İnegöl’de Ehliyetsiz Sürücü TIR’a Çarptı: 1 Yaralı
-
Sanayi Bölgesinde Otopark Alanları Artıyor








