• BIST 100

    17534,37%1,81
  • DOLAR

    45,92% 0,06
  • EURO

    53,54% 0,20
  • GRAM ALTIN

    6688,22% 1,05
  • Ç. ALTIN

    10701,92% 1,78
Şahin Biba, “İnegöllü hemşerilerimizin bu çilesine son vereceğiz”
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, bugün gerçekleştirdiği İnegöl ziyaretinde asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek “İnegöllü hemşerilerimizin bu çilesine son vereceğiz” dedi.
İnegöl Haber
2.06.2026 14:30
2.06.2026 14:32
Eyüp Yaşar
Şahin Biba, “İnegöllü hemşerilerimizin bu çilesine son vereceğiz”
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?


Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, bugün İnegöl’de Ak Parti İlçe Teşkilatı ve İnegöl Belediyesine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında İnegöl’ün eksik ve talepleri Biba’ya iletildi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 50 başlık altında konular görüşüldüğünü ve istişareler gerçekleştirildiğini kamuoyuyla paylaştı. 
 



Kozluca bölgesindeki Bülbül Sokak’ta gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Biba burada basın mensuplarına bir açıklama yaparak, İnegöllülerin altyapı çalışmaları sonrası şikayetçi olduğu bozuk yolların onarılacağını ifade etti. Asfaltlama çalışmalarının süreceğinin müjdesini veren Biba, “İnegöl bu manzaraları hak etmiyor, çözümü için bugün buradayız” ifadelerini kullandı. 
 



İNEGÖLLÜ HEMŞERİLERİMİZİN BU ÇİLESİNE SON VERECEĞİZ
Başkan Vekili Şahin Biba yapmış olduğu açıklamada; “İnegöl, Bursa’mıza ve ülkemize önemli katkı sağlayan kıymetli ilçelerimizden biri. Dolayısıyla şu an yaşanan manzaraları da kesinlikle hak etmiyor. Biz de bunun farkındayız. Konunun derhal çözümü için bugün beraberiz. İlçe belediyemizi ziyarette bulunduk altyapısıyla üstyapısıyla bütün eksiklikleri ve talepleri dinledik. Öncelendireceğimiz işleri de birlikte istişare ettik. Bu konularla alakalı planlamayı yapacağız ve inşallah İnegöllü hemşerilerimizin bu çilesine bir son vereceğiz. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yerleri asfaltlamak için son bir ihalemiz vardı o da sonuçlandı ve asfaltlama işlerini toparlayacağız” ifadelerini kullandı. 
 



50 BAŞLIK KONUŞTUK, TALEPLERİMİZİ İLETTİK TOPARLANMA SÜRECİ ADIM ADIM HİSSEDİLECEK”
Akabinde konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Ben öncelikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğinden bu yana da irtibat halindeyiz. Vatandaşlarımız bize ‘Başkanım şu yolların halini görün’ şeklinde serzenişte bulunuyor. İnegöl’de çok sayıda bölgede altyapı çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar büyük oranda tamamlanmış oldu. Şimdi de inşallah üstyapıdaki asfalt kaplamalarını tretuvar düzenlemeleri yapılacak. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece yolu konuşuyoruz ama biz 50 başlık özelinde istişareler gerçekleştirdik. Bu başlıklar tek başına İnegöl bütçesiyle olacak şeyler değil. Büyükşehir Belediyemizin gücünü yanımızda hissettiğimiz zaman çok da kıymetli işleri başaracağımızı biliyorum. Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gelişmeler ve toparlanma sürecini adım adım hissedilecek.”

 

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Şahin Biba, “İnegöllü hemşerilerimizin bu çilesine son vereceğiz”

İTSO-TAFEX ile İnegöl’ün Küresel Ticaret Ağı Genişliyor

İnegöl'de bahçe kulübesi gece yarısı alevlere teslim oldu!

Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'dan Oylat mektubu!

Kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı!

Kaymakam Arslan'dan Mevsimlik Tarım İşçilerine Ziyaret!

Şahin Biba İnegöl'e Geliyor! Programında Neler Var?

İnegöl'deki Yol Verme Kavgasında 5 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

İnegöl Belediyesi’nde Çevre Haftası Kutlamaları Workshop Etkinliği İle Başladı

İsmail Kösen'den Botanik Park Projesine Dikkat Çeken Öneri