• BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

SAĞLIK ÇALIŞANI İÇİN ASILAN YAZI TEPKİ ÇEKTİ

Türkiye’nin dört bir yanında sağlık çalışanları alkışlanırken, apartman girişine asılan yazı sosyal medyada tepki çekti.

Yurt Haberleri 5.04.2020 11:12:00 0
SAĞLIK ÇALIŞANI İÇİN ASILAN YAZI TEPKİ ÇEKTİ

Edinilen bilgilere göre, Sakarya'da bir sağlık çalışanının yaşadığı apartmana asılan yazı tepki topladı. Yazılan notta kapı kolları ve merdiven korkuluklarına dokunmaması istenen sağlık çalışanı, yazıyı asanlara karşı bir yazı yazdı. Sağlık çalışanının yazdığı yazı sosyal medyada gündem olurken, yazı yazanlar ise tepki topladı.

Sağlık çalışanlarının giriş çıkışlarında merdiven ve kapılara temas etmemesini içeren uyarı yazısına, apartmanda yaşayan tek sağlık çalışanı olan vatandaş, “Virüs sona erdiğinde yine benim kapıma geleceksiniz ve benden ayrıcalık isteyeceksiniz” dedi.


TEMAS ETMEMESİ İSTENDİ
Apartmana asılan yazıda, "Apartmanda ikamet eden sayın sağlık çalışanları apartmana girip çıkarken giriş kapıları ve merdiven korkuluklarına temas etmemeniz önemle rica olunur" ifadeleri kullanıdı.


KAPIMI VURUP ODAMA GİRECEKSİNİZ
Apartmanda yaşayan tek sağlık çalışanı ise, yazılan yazıya şu şekilde bir yazı yazarak karşılık verdi;
"Bu apartmanda ikamet eden tek sağlık çalışanı benim, hepimiz biliyoruz. Bu virüs süreci er ya da geç bitecek inşallah. Bu sürecin sonunda yine çalıştığım hastaneye gelecek, kapımı vurup odama girecek, ceketinizi düğmeleyip benden kendiniz için yine ayrıcalık isteyeceksiniz. İşte o zaman dilinizi koparır çenenizi kırarım bilginize."


23.1° / 10.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER