• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50

Saadet Partisi’nden İnegöl Belediyesine Çağrı

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu sağlık çalışanlarıyla alakalı İnegöl Belediyesine çağrıda bulunarak, “Gelin belirli sayıda sağlık personelini Oylat’taki tesislerde iki günlüğüne de olsa ailesiyle birlikte misafir edelim” dedi.

Siyaset 2.06.2020 00:37:00 0
Saadet Partisi’nden İnegöl Belediyesine Çağrı

Eroğlu yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

İNEGÖL’DE SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLDİ

“Pandemi sürecinde ülkemizde olduğu gibi İnegölümüzde de birçok tedbir hayata geçirildi. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, İnegöl Kaymakamlığımıza, İnegöl Belediyemize, kolluk ekiplerine ve sivil gönüllülere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Genel itibariyle İnegöl’de sürecin doğru yürütüldüğünü ifade etmek isteriz. “

AİLELERİYLE BİRLİKTE MİSAFİR EDELİM

“Bu süreçte en çok yorulanların sağlık çalışanlarımız olduğu herkes tarafından kabul görmektedir. Sağlık çalışanlarımız bu fedakarlıkları elbette bir karşılık beklemeden yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Ancak çok yorulduklarının da farkındayız. Bu sebeple İnegöl Belediyesi’ne bir çağrıda bulunuyoruz: gelin belirli bir sayıda sağlık personelini Oylat’taki belediyemizin de iştirakinde olan tesislerde iki günlüğüne de olsa ailesiyle birlikte misafir edelim. Gönül ister ki tüm sağlık çalışanlarımızı bu şekliyle istirahat ettirelim. Ancak mevcut kapasitenin de bunun için yetersiz olduğunu biliyoruz. Bu sebeple konuyla ilgili İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bir kontenjan sayısı bildirilerek, sağlık müdürlüğü bünyesinde yapılacak kura ile en azından bir kısım sağlık çalışanımıza bu imkanı sunabiliriz.”


18.5° / 9.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER