• BIST 100

    15934,52%-1,18
  • DOLAR

    44,36% 0,05
  • EURO

    51,37% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6370,19% -0,83
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08
Ramazan'da kanun resitali
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Aytaç Doğan Quartet ve Küçük Aytaç Doğan Ramazan Konseri’, sanatseverlere kültür ve sanat dolu bir akşam yaşattı.
Kültür-Sanat
6.03.2026 07:00
5.03.2026 17:33
Eyüp Yaşar
Ramazan


Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde, kanun sanatçısı Aytaç Doğan sahne aldı. Tayyare Kültür Merkezi’ndeki programda, usta sanatçıya sahnede torunu Küçük Aytaç Doğan da eşlik etti.

Kanunun zarif ve etkileyici tınılarının öne çıktığı gecede seslendirilen seçkin eserler, dinleyenleri mest etti. Usta sanatçı ile genç yeteneğin aynı sahnede buluşması, müziğin kuşaktan kuşağa aktarılan güçlü bir kültürel miras olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Konserin sonunda kanun sanatçısı Aytaç Doğan ve torunu Küçük Aytaç Doğan, müzikseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
 

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult