• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

RAİF, KUDBETTİN VE ORHAN TEKRAR TAKIMA KAZANDIRILDI

İnegölspor’da başkanlık koltuğuna Münür Kanar’ın gelmesinin ardından, önceki yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Raif Demir, Orhan Evci ve Kutbettin Tekin tekrar takıma kazandırıldı.

9.10.2019 17:19:00 0
RAİF, KUDBETTİN VE ORHAN TEKRAR TAKIMA KAZANDIRILDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Münür Kanar, Raif biliyorsunuz bizim hem kardeşimiz hem de damadımız. Raif kardeşim yıllardır İnegölspor’da güzel işler yaptı. Kendinizde biliyorsunuz bugüne kadar İnegölspor’a hizmetleri vardı. Bundan sonra tekrar hizmete devam edecek. Bundan sonra kendisi kadroda. Yarın idmanlara altyapıya gönderilmiş olan Kudbettin Tekin, Orhan Evci tekrar kadroya girecekler. Kimseyi mahcup etmeden, kimseyi kırmadan, bu takımda oynayan her futbolcu bir kahraman. Emin olun kardeşlerimiz ellerinden geleni yapacaklar. Biz İnegölspor’u layık olduğu yere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Raif Demir ise, “Öncelikle yeni yönetime hayırlı olsun diyorum. Zaten burası bizim yuvamız. Hiç ayrılmamış gibiyiz. Geldik, çalışıp en iyi yere getireceğiz takımı. İnşallah başarılı oluruz. Elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Takımdan ayrı kalınca yalnız idmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Demir, “Kondisyon olarak, bireysel çalıştım. Bayağı antrenman yaptım, günde çift antrenman. Ama takım antrenmanları farklı oluyor. Takımla da çıkınca kısa sürede atlatacağımı düşünüyorum kondisyon olarak” dedi.


15.9° / 7.3°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER