• BIST 100

    17883,54%-0,44
  • DOLAR

    46,51% 0,02
  • EURO

    53,01% 0,33
  • GRAM ALTIN

    6033,29% 0,90
  • Ç. ALTIN

    9650,40% -1,16
Musa Yılmaz, Türkiye Emlak Danışmanları Birliği Genel Başkan Yardımcılığına Atandı
Tüm Emlak Danışmanları Birliği Bursa İl Başkanı Musa Yılmaz, gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşlarından biri olan Türkiye Emlak Danışmanları Birliği'nde Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Bursa
25.06.2026 17:44
25.06.2026 17:50
Eyüp Yaşar
Musa Yılmaz, Türkiye Emlak Danışmanları Birliği Genel Başkan Yardımcılığına Atandı
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

 



Tüm Emlak Danışmanları Birliği Bursa İl Başkanı Musa Yılmaz, gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşlarından biri olan Türkiye Emlak Danışmanları Birliği'nde Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.



Sektörde önemli bir görev değişiminin yaşandığı atamanın ardından yazılı bir açıklama yapan Musa Yılmaz, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek yeni görevini büyük bir onur ve sorumlulukla üstlendiğini ifade etti.



"Mesleğimizi Daha Güçlü Noktalara Taşıyacağız"

Genel Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz açıklamasında, başta Türkiye Emlak Danışmanları Birliği Genel Başkanı Hakan Akçam olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve meslektaşlarına teşekkür etti.

Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Gayrimenkul sektörümüzün gelişmesi, emlak danışmanlarımızın haklarının korunması ve mesleğimizin daha güçlü, daha saygın bir noktaya taşınması adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğim. Bana duyulan güvenin bilinciyle, ülkemiz ve sektörümüz için en iyi hizmeti sunmak adına var gücümle çalışacağım."

Sektör İçin Çalışmalar Sürecek

Yeni görevinde gayrimenkul sektörünün gelişimine katkı sunmayı hedeflediğini belirten Musa Yılmaz, destek veren tüm dostlarına ve meslektaşlarına teşekkür ederek, üstlendiği görevin hayırlı olmasını temenni etti.

Türkiye Emlak Danışmanları Birliği'nde Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Musa Yılmaz'ın, sektörün gelişimi, emlak danışmanlarının haklarının korunması ve mesleki standartların yükseltilmesine yönelik çalışmalarda aktif rol üstlenmesi bekleniyor.

 

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Başkan Taban'dan 153 Çağrısı: "153'ü Güvenerek Arayın"

İnegöl'de Yılan Paniği! Gerçek İtfaiye Ekiplerinin İncelemesiyle Ortaya Çıktı

İnegöl'de İnşaatta Çalışan Usta İskeleden Düştü

İnegöl'de Kontrolden Çıkan Motosiklet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Kemalpaşa Mahallesi'ne Yeni Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor

İHH İnegöl’den 5 bin katarakt hastasına, umut olacak kampanya

İnegöl'e Hayırsever Desteğiyle 16 Derslikli Yeni Okul Yapılacak

TOKİ 3. Etap'ta Korkutan Kaza! Kontrolden Çıkan Otobüs Devrildi

İnegöl Şavşatlılar Derneği'nden Kaymakam Eren Arslan'a Vefa Yemeği

AGD İnegöl'den Siyer-i Nebi Sınavı'nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödül