• BIST 100

    17962,61%-1,16
  • DOLAR

    46,49% 0,04
  • EURO

    52,82% -0,20
  • GRAM ALTIN

    5950,23% -3,12
  • Ç. ALTIN

    9763,37% -2,12
Mobilyacılara Sosyal Medya Eğitimi
İnegöl Mobilyacılar Odası üyelerine yönelik eğitim programlarına devam ediyor.
İnegöl Haber
5.11.2025 11:52
5.11.2025 11:52
Eyüp Yaşar
Mobilyacılara Sosyal Medya Eğitimi
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

 



İnegöl Mobilyacılar Odası üyelerine yönelik eğitim programlarına devam ediyor. Salı akşamı Çılgın Pikseller Sosyal Medya Ajansı tarafından mobilya satışlarında Google Reklamları, Sosyal Medyayı etkin kullanma konularında seminer verildi. 



 



2023 yılında eğitim programlarına başlayan Mobilyacılar Odası, kış dönemi seminerlerini devam ettiriyor. Önceki akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda Çılgın Pikseller Sosyal Medya Ajansı tarafından sosyal medyayı ve Google’ı etkin kullanma konusunda eğitim semineri verildi. 

 

Program öncesi konuşan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan; “Eğitim programlarımızda 3.yılımız. 3 senedir üyelerimizin gelişimine yönelik faaliyetler yapıyoruz. Genç üyelerimizden gelen bir talep vardı. Özellikle teknoloji çağında internetten müşteri nasıl bulunur, mobilyamızı internetten nasıl pazarlarız, sosyal medya kullanarak satış nasıl yapılır bunların eğitiminin de yapılmasını istediler. Bu akşam ilkini yapacağız, 18 Kasım’da da ikinci kısmına devam edeceğiz. Bu çalışmamızda yer alan Çılgın Pikseller firmasına, Hüseyin Beye ve İzel hanıma teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Mobilyacılar Odası olarak bir çok çalışma yaptıklarını aktaran Ayhan şöyle devam etti: “Arkadaşlarımız bir slayt hazırlamış. Orada yaptığımız çalışmaları paylaşmış. Bunu yakında sosyal medya hesaplarımızdan biz de paylaşırız. İki konu bizim adımızdan önemli. Biri ihracat onay belgesi. Ona sahip tek oda olmanın gururu bize ait. Diğeri de mobilya tarihi kitabı. O konuda da tekiz. İnegöl mobilya sektörüne hizmet etmeye devam ediyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum”

 

Konuşmanın ardından Çılgın Pikseller Sosyal Medya Ajansı’ndan Hüseyin Eren ve İzel Mermer tarafından Google Ads, Sosyal Medyayı Etkin Kullanma konularından seminer verildi.

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

İnegöl'de 2026 Yılı Arpa ve Buğday Hasadı Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Temizlik Filosu Yapay Zeka İle Güçleniyor

İnegöl'de Lazer Kesim İşletmesinde Yangın!

İnegöl'de Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Yaralandı

İnegöl'de Asansör Boşluğuna Düşen Kedi Kurtarıldı

Alanyurt ve Akhisar Meydanlarında Aşure Dağıtılacak

Huzur Mahallesi'nde Asfalt Seferberliği

İnegöl-Yenişehir Yolunda Feci Kaza: 3 Yaralı

Kaymakam Eren Arslan'dan İnegöl Esnafı ve Meslek Odalarına Veda Teşekkürü

İsaören Kavşağı'nda Motosiklet Otomobile Çarptı: 1 Yaralı