• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Milli Eğitim harekete geçti! Ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, yılın ilk ara tatilinin sona ermesi ardından öğrenci ve veliler tarafından değerlendirilmek üzere ara tatil anketini erişime açtı.

Eğitim 25.11.2023 01:52:00 0
Milli Eğitim harekete geçti! Ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, yılın ilk ara tatilinin sona ermesi ardından öğrenci ve veliler tarafından değerlendirilmek üzere ara tatil anketini erişime açtı. Ara tatil değerlendirme anketi ile ''Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?'' sorularına yanıt aranacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatil değerlendirme anketi hazırlandı. Öğretmen, öğrenci ve velilerin Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerinden katılabildikleri ankette, kasım ara tatilin değerlendirilmesine yönelik sorular yer alıyor. Anketlerle, bir dönemde iki defa gerçekleşen ara tatillerin devam edip etmemesine yönelik bir karara varılması bekleniyor.


ANKETE KATILIM NASIL SAĞLANIR?
Ara tatil değerlendirme anketinde ara tatil sürecinin nasıl geçirildiğine dair sorular yer alıyor. Anketlerin önümüzdeki dönemlerde ara tatillerin devam edip etmemesine dair karar alınması bağlamında değerlendirilmesi bekleniyor.
"Ara Tatil Uygulamasına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışması" anketlerine, 10 Aralık’a kadar https://veri.meb.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek.
 

ANKETE KATILIM İÇİN TIKLAYIN
TALEP GELİRSE KALDIRILABİLİR
MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz ay ara tatilin kaldırılmasına yönelik bir soruyu, “Öyle bir şey yok. Velilerden, öğretmenlerden ve öğrencilerden böyle bir talep gelirse bakarız” diye yanıtlamıştı. Açıklamanın ardından erişime açılan anket çalışması eğitim dünyasında soru işaretlerine yol açtı. Sosyal medyada düşüncelerini dile getiren öğretmen ve veliler, yapılan anketlerin ara tatilin bundan sonraki yıllarda devam edip etmemesini belirlemek için uygulandığını dile getirdi.
Kaynak: F5 Haber


23.2° / 9.4°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER