Tarih: 06.07.2020 10:03

KOLTUK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE TÜRKİYE'DE BİR İLK İNEGÖL'DE GERÇEK OLDU  

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'de adından sıkça söz ettiren Realistik resim sanatçısı Özcan Temiz ile anlaşmaya vararak koltuk tasarımında realistik tasarım çizimlerine başlayan hayalim tasarım atölyesi adına konuşan firma sahibi Enes Temiz " Yapılan bu anlaşma ile inegöl şehrini koltuk konusunda markalastirmak adına her gün titizlikle çalışıyoruz " dedi. 

Sözlerine şu şekilde son veren Temiz " Inegölde bulunan üretici firmalara sesleniyorum sizlere program cizimi kalitesinde çizimler sunarak sizlere yeni modelleri üretip tüm kalıplarıyla teslim ederek üretime başlamanızı sağlıyoruz " dedi. 

Hayalim tasarım atölyesi sahibi Enes Temiz'in ardından açıklamalarda bulunan Realistik resim sanatçısı Özcan Temiz " Bu anlaşma ile inegöl'ün hakettiği kaliteyi ve vizyonu inegölde bulunan firmalara sunuyoruz . Dedi. 

Sözlerine şu şekilde son veren Realistik resim sanatçısı Özcan Temiz " Türkiye'de tek realistik karakalem sanatçısı olduğunu belirterek Enes Bey'in dediği gibi inegöl firmalarina program cizimi kalitesinde çizimler sunuyoruz üretimini hayalim tasarım atölyesi üstleniyor inegöl'de herkesin yeni modellere ulaşmasını sağlıyoruz " Dedi. 

Hayalim Tasarım atölyesi sahibi Enes Temiz konuşmaları şu şekilde sonlandırdı " Bizlere 0224 711 95 00 No'lu telefondan ulaşabilirsiniz yada Mahmudiye mahallesi Armağan Sokak No 10 olan adresimizde ziyaret edebilirsiniz " dedi .




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —