• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

KAYMAKAM EREN ARSLAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İnegöl Haber 19.07.2021 10:57:00 0
KAYMAKAM EREN ARSLAN

Kaymakam Eren Arslan, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:  “Bütün dargınlıkların unutulduğu ve sevinçlerin doruğa ulaştığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.

İki yıldır dünyada yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle bu güzellikleri doyasıya yaşayamadık. Devam eden aşılama çalışmalarının olumlu sonuçlarının yanı sıra kişisel olarak tedbirlere riayet ederek önümüzdeki aylarda feraha kavuşacağız inşallah. Hayatımızın normalleşmesiyle beraber bayramlarımız da bayram olacak inşallah.

Bu manevi iklimin etkisinin ve bereketinin bütün bir yıl devam etmesini, başta Uygur’da, Arakan'da, Gazze’de, Musul’da, Kerkük’te ve dünyanın dört bir yanında zalimin zulmüne uğrayan din kardeşlerimizin feraha çıkmasını, refah, huzur ve barışın daim olmasını temenni ediyorum.

 Bu duygularla, İlçemizde görev yapan adli ve askeri erkânla, tüm daire amir ve memurlarımızın, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın, mahalle muhtarlarımızın, bayram tatillerini yöremizde geçirmekte olan misafirlerimizin ve tüm İnegöllü hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


22.1° / 10.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER