10208,76%-1,56
41,79% 0,15
48,73% -0,27
5724,11% -1,68
9886,33% 1,99
İnegöl Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile mahalle muhtarlarının katılımıyla Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, İnegöl’ün genel sorunları ve çözüm önerileri ele alınırken, muhtarlar mahallelerinde yaşayan vatandaşların talep ve şikâyetlerini yetkililere iletti.
Kaymakam Eren Arslan, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Kamu kurum ve kuruluşlarının başkan ve müdürleri ile birlikte Ekim Ayı ‘Muhtarlar Toplantısı’nı gerçekleştirdik.
Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için muhtarlarımız odak noktamız olup, onların işlerini titizlikle takip etmesi ve kurumlar arası iletişime açık olmaları çok önemli.
Bu manada gayret gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”
Toplantının sonunda, muhtarlar ve kurum temsilcileri vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin daha etkin ve hızlı yürütülmesi için yapılabilecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu.