• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Karşıyaka Caddesine Modern Çocuk Parkı

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesi Karşıyaka Caddesinde kullanım ömrünü doldurmuş olan çocuk oyun alanını yeniledi.

İnegöl Haber 18.11.2020 18:59:00 0
Karşıyaka Caddesine Modern Çocuk Parkı

İnegöl Belediyesi Yeniceköy Mahallesi Karşıyaka Caddesine kazandırdığı parkı hizmete sundu. Düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger beraberindeki ekiple ile katıldı.  

İnceleme sırasında açıklama yapan Başkanı Yardımcısı Fevzi Dülger; “Bugün Yeniceköy Mahallesi Karşıyaka Caddesindeyiz. Bu alandaki park revize çalışmamızı tamamladık. Bugün de tamamlanan parkımızı incelemek üzere buradayız. Bu alanda daha önceden belde zamanında o dönemin şartlarına göre yapılmış küçük bir çocuk parkımız vardı. Ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Yeniceköy Mahallesinde bu yıl içerisinde yaklaşık 10 adet çocuk parkımızın revize işlemini bitirmeyi hedefledik.

Bunlardan bir tanesi de bugün halkımızın hizmetine sunduğumuz bu parkımızdı. Parkımız yeşil alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı, sert zemin alanları ile yaklaşık 550’lik metrekarelik bir alana sahip. Yaptığımız revize çalışması kapsamında parkımızdaki oyun grubumuz yenilendi. Halkımızın spor yapabileceği fitness aletleri ve oturup dinlenebilecekleri oturma alanları ilave edildi. Yeşil alanlara çeşitli türlerde 17 adet yetişkin ağaç ve çalı türünde bitki dikimi yapılarak bu parkımız modern ve daha kullanışlı bir hale getirildi. Tabi bu tür hizmetlerin yapılmasının yanında korunması da önemli bir husus. Bu konuda halkımızdan duyarlılık beklediğimizi bir kez daha hatırlatarak parkımızın mahallemize ve İnegöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


22.1° / 10.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER