10208,76%-1,56
41,79% 0,15
48,73% -0,27
5724,11% -1,68
9886,33% 1,99
Sultan Su İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, deplasmanda 1-1 sona eren Sincan Belediyesi Ankaraspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ademoğlu, alınan bir puanın değerli olduğunu belirtirken taraftarlara da önemli bir uyarıda bulundu.
Sincan deplasmanında 1-1 berabere kalan Sultan Su İnegölspor’da Başkan Kani Ademoğlu, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Ademoğlu, “Yenilmemek güzel bir şey. Yenemiyorsan 1 puana razı olmak lazım. İlk 20 dakikada oyunu bitirebilirdik. Ondan sonra rakibin de birkaç ciddi pozisyonu oldu. Kendi kalemize attığımız golle mağlup duruma düştük ama takım hemen tepki gösterdi ve 1-1’i yakaladı. 45+ uzatmalarda 2-1 de içeri girebilirdik” dedi.
Ankaraspor’un ligdeki performansına da değinen Ademoğlu, “Rakibimiz ilk 6 haftada mağlubiyet yaşamamıştı. Ciddi bir rakipti. Böyle bir deplasmandan puanla dönmek bizim için güzel bir sonuç. İnşallah haftaya sahamızda oynayacağımız Beykoz maçında 3 puan alarak bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” diye konuştu.
Taraftarlara seslenen Başkan Ademoğlu, yüksek para cezalarına da dikkat çekti:
“Taraftarlarımız bizim baş tacımızdır. Deplasmanda bizi yalnız bırakmadılar, teşekkür ediyorum. Ancak oynadığımız ilk üç iç saha maçında ciddi cezalar yedik. Toplamda 750 bin lira civarında ceza geldi. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu dönemde bu bizi gerçekten zorluyor. Önümüzdeki maçta bir ceza daha olursa, saha kapatma riski var. Bu yüzden taraftarlarımızdan 90 dakika boyunca küfürsüz, tamamen takıma odaklı tezahüratlar yapmalarını rica ediyorum.”