• BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

Kadının önünü kesip, duvara sıkıştırıp yere yatırdı!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bir genç kadının önünü kesip duvara sıkıştırarak yere yatıran tacizci, çevredeki vatandaşların yardımıyla etkisiz hale getirildi. Olayın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Yurt Haberleri 4.10.2024 18:00:00 0
Kadının önünü kesip, duvara sıkıştırıp yere yatırdı!
Haberi Sesli Oku

 

Olay, 24 Eylül 2024 tarihinde Beyoğlu’na bağlı Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokak’ta gerçekleşti. İddialara göre, 25 yaşındaki İrem A., evine doğru yürüdüğü sırada, Semir T. ve Ömer K. isimli iki şahıs tarafından takip edilmeye başladı. Genç kadın, hiç beklemediği bir anda bu şahısların önünü kesmesiyle şok yaşadı.

 

ZORLA YERE YATIRDI

Şahıslardan biri, genç kadının önünü kesip onu duvara doğru sıkıştırarak taciz etmeye başladı. Hızla gelişen olaylar neticesinde, genç kadın yere yatırıldı ve zorla öpmeye çalışıldı. Diğer tacizci ise olanları seyretmekle yetindi. İrem A., büyük bir panik ve korku içinde yaşanan durumu anlamaya çalışırken, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.

Olayın ciddiyetini fark eden çevredeki insanlar, hemen müdahale ederek genç kadına yardım etti ve tacizcileri bölgeden uzaklaştırdı. İrem A., vatandaşlar tarafından sakinleştirilirken, olay yerine polis ekipleri de sevk edildi.

 

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Beyoğlu Güven Timi, olayın ardından hemen harekete geçerek şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Semir T. ve Ömer K., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, ayrıca her ikisinin de daha önceki suçları nedeniyle geniş bir suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

 

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan bu taciz olayı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, genç kadının takip edilmesi, önünün kesilmesi ve duvara sıkıştırılması anları yer aldı. Ayrıca, kadının yere yatırılıp taciz edildiği anlar da kameraya yansıdı. Olayı gören vatandaşların müdahalesiyle tacizcilerin uzaklaştırıldığı anlar da kayıt altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

30° / 17.9°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER

Bursa'daki dev uyuşturucu operasyonunda 53 tutuklama!

MHP lideri Bahçeli Sinan Ateş davasına ilişkin ilk kez konuştu

Ocak 2025 maaş tablosu tek tek hesaplandı...

Gıda zamları hız kesmeden devam ediyor!

Hacı haber 19 gün sonra geldi

Türkiye bu vahşeti konuşuyor!

11 çay markasında zararlı madde bulundu! İşte o markalar...

Kadının önünü kesip, duvara sıkıştırıp yere yatırdı!

İşte borç yapılandırması kararının detayları!

Trafik cezalarına büyük zam geliyor