• BIST 100

    11347,70%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73

İyilik Yaptı Başına Gelmeyen Kalmadı

İnegöl´de camdan atlayan kediyi çaldıkları iddia edilen ve bu anları güvenlik kamerasına yansıyan gençlerin gerçek niyeti ortaya çıktı. Aslında iyilik yapmak ve kediyi başına birşey gelmemesi için korumaya alan gençler Casper´ı sahibi Ali Koyun´a teslim e

8.09.2018 12:24:09 0
İyilik Yaptı Başına Gelmeyen Kalmadı
Haberi Sesli Oku

 

Ali Koyun´a ait Casper isimli kedi Atatürk Bulvarı üzerindeki evin penceresinden atlayıp firar etti. Bir süre kapının önünde duran kedi yoldan geçen hayvansever iki gencin dikkatini çekti. Köşede duran kediyi alıp almamak hususunda tereddüde düşen gençler, daha sonra buldukları kutuya koyup ayrıldılar. Olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, gençlerin kediyi "başına birşey gelmesin" diye aldığı ortaya çıktı.

Gençlerden özür dileyip teşekkür etti

Hayvansever gençler, kediyi sahibine teslim ederken, kedisine kavuşan Alican Koyun, "Güvenlik kayıtlarına ilk baktığımızda iki arkadaşın kediyi götürdüğünü gördüğümüzde normal olarak canımız da acıdığı için "çalındı" diye düşündük. Kedinin sahipsiz olduğunu düşünüp zarar verilmemesi için götürmüşler. Son günlerde hayvanlara yönelik şiddet olaylarını izliyoruz. Ama bu gençler duyarlı davranmışlar. Ben de kendilerini gördüm ailesiyle tanıştım, gayet iyi niyetli insanlar. Kendileri de kusura bakmasınlar. Biz de bu niyetle aldıklarını bilemezdik. Kendilerinden özür dilerim. Kedimizi getirdikleri için şikayetimden de vazgeçtim. Genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

31.7° / 13°