-
BIST 100
17825,31%0,92
-
DOLAR
45,17% -0,02
-
EURO
53,13% 0,15
-
GRAM ALTIN
6692,80% -0,33
-
Ç. ALTIN
10688,04% 0,00
İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Recep Bayrak, hükümetin terörle mücadele politikalarına ilişkin sert bir açıklamada bulundu. Bayrak, bebek katili olarak nitelendirdiği terör örgütü liderinin meclise davet edilmesini ve yürütülen süreci “ihanet” olarak değerlendirdi.
Bayrak, mevcut iktidarın "PKK’yı lağvetme kılıfı altında devletin bekasına zarar verdiğini" iddia ederken, bu sürecin Türkiye’yi bir "federasyon cehennemine" sürükleyeceğini savundu. Ayrıca, terör örgütünün isim değiştirerek farklı bir yapı altında varlığını sürdüreceğini öne sürdü.
Açıklamasında, hükümetin "ömür boyu başkanlık pazarlığı yaptığını" belirten Bayrak, bu süreçte iç ve dış tavizlerin verileceğini ifade etti. Bayrak, “Terör örgütünün sözde feshiyle barış geleceğine inanılmasını bekleyenler, bizi dipsiz bir karanlığa sürüklemektedir” dedi.
İYİ Parti olarak bu sürece karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Bayrak, “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun dediği gibi, siz hepiniz biz tek, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Son olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine atıfta bulunan Bayrak, Türkiye’nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadele çağrısında bulundu.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Sucuk Yedikten Sonra Rahatsızlanan 2 Çocuk Hastanelik Oldu
-
İnegöl’de Yağışlı Hava Kaç Gün Sürecek? İşte 5 Günlük Hava Tahmini
-
İnegöl’de Lise Öğrencileri Hitabet Yeteneğini Konuşturdu
-
İnegöl'de skandal olay! Taburcu edildi, 4 saat sonra hayatını kaybetti!
-
İnegöl’de WhatsApp Dolandırıcılığı: İş İnsanı Adına 100 Bin TL İstendi







