• BIST 100

    17683,07%-0,63
  • DOLAR

    44,92% 0,10
  • EURO

    52,71% -0,16
  • GRAM ALTIN

    6850,90% 0,60
  • Ç. ALTIN

    10997,50% -0,23
İnegöl’ün 23 Nisan Kaymakamı Aras Ali Göktaş oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İnegöl’de düzenlenen temsili makam devirleri, renkli ve anlamlı görüntülere sahne oldu. Günün anlam ve önemine uygun olarak protokol koltukları çocuklara devredildi.
İnegöl Haber
22.04.2026 16:09
22.04.2026 16:27
Eyüp Yaşar
İnegöl’ün 23 Nisan Kaymakamı Aras Ali Göktaş oldu

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İnegöl’de düzenlenen temsili makam devirleri, renkli ve anlamlı görüntülere sahne oldu. Günün anlam ve önemine uygun olarak protokol koltukları çocuklara devredildi.

Bu kapsamda İnegöl Kaymakamlığı koltuğu, Şakir Lakşe İlkokulu öğrencisi Aras Ali Göktaş’a bir günlüğüne teslim edildi. Küçük kaymakamın heyecanı ve mutluluğu törene damga vurdu.

Kaymakam Eren Arslan’dan Anlamlı Mesaj

Eren Arslan, 23 Nisan dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan 1920, kader ve gönül birliği içerisindeki necip Türk milletinin istiklal ve istikbal mücadelesi için kıyama kalktığı kutlu bir tarihtir.

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesi ışığında milli egemenliğimizin ilan edilişinin 106. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı gün, tarih boyunca çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşımaktadır.

Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, geleceğimizin teminatıdır. Sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. İnanıyorum ki çocuklarımız, gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olarak güçlü Türkiye’yi daha da ileriye taşıyacaktır.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.”

İnegöl’de gerçekleştirilen temsili makam devirleri, çocukların özgüvenine katkı sağlarken bayram coşkusunu da zirveye taşıdı.

 

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult