• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,55% 0,02
  • EURO

    34,83% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2435,50% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

İNEGÖLSPOR'UN ALTYAPILARI GOL MAKİNESİ GİBİ

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta mücadele eden İnegölspor altyapıları oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet elde etti. Altyapılar bu maçlarda 13 gol atarken kalelerinde 3 gol gördü.

21.01.2020 17:57:00 0
İNEGÖLSPOR

İnegölspor U19 deplasmanda karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 17 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 34 puanla 1. Sıradaki yerini korudu.

İnegölspor U-17  Yeniceköy sahasında ağırladığı GMG Kastamonuspor’u 5-0 mağlup etti. Ekibimiz bu skorun ardından oynadığı 18 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek, topladığı 34 puanla 3. sıraya yükseldi.

İnegölspor U-16  ise deplasmanda karşılaştığı GMG Kastamonuspor’a 3-1 mağlup oldu. Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 18 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet elde ederek, topladığı 36 puanla 2. sırada yer aldı.

İnegölspor U15  ise deplasmanda karşılaştığı GMG Kastamonuspor’u 7-0 mağlup etti. Ekibimiz oynadığı 18 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 37 puanla 2.sıradaki yerini korudu.

Altyapılar böylelikle oynadıkları 4 müsabakadan 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, kalelerinde 3 gol görmesine rağmen rakip ağları 13 kez havalandı.

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörleri şunları söyledi:

U15 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, “Akademi Liginin 19.Haftasında Kastamonuspor’a konuk olduk. Müsabakaya istekli ve baskılı başladık. Oyunun ilk 20 dakikalık bölümünde bulduğumuz 3 golle rakibimize direnç vermedik ve oyunun sonuna kadar üstünlüğümüzü sahaya yansıtarak farklı galibiyet elde ettik. Galibiyetten dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum.

U16 Teknik Sorumlusu Caner Taban, “Bölgesel Gençlik Gelişim Ligi'nin 19 haftasında deplasmanda Kastamonuspor 1966'nın konuğu olduk. Geçen hafta göstermiş olduğumuz oyun ve isteğin çok gerisinde bir görüntümüz vardı. Maç boyunca istediğimiz düşündüğümüz hiçbir şeyi yapamadık. Kötü oyuna rağmen girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremeyince maçtan mağlubiyetle ayrıldık.”

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, “Kastamonuspor ile Yenice sahasında karşılaştık. Takımımız toplu ve topsuz oyunu birlikte düşündüklerini sahaya yansıttı. Sahanın her bölgesinde pres ve baskıda pas yaptı. Buda sonuca yansıdı. Birinci devrede 3 ikinci devrede 2 gol bulduk. Oyun motivasyonu ve başarılarından ötürü takımımı tebrik eder başarılar dilerim.”

U19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, “Deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştık. Maça rakibimiz baskılı bir şekilde başladı bu baskıyı kırmada zorlandık. Mücadelemizle oyunun içinde kaldık ilk yarının ortalarında oyunun dengesini kurarak topa daha fazla hâkim olmaya başladık ve pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik rakibimizin de pozisyonu oldu. 2.yarıda oyunun temposu yüksek bir şekilde devam etti topun bizde daha fazla kaldığı bir oyun vardı kenarları daha etkili kullanan bir takım görüntüsü verdik net pozisyonlar bulduk ama bir türlü final yapamadık rakibimizin de duran toplardan pozisyonları oldu neticesinde maç berabere sonuçlandı. Mücadelelerin den dolayı oyuncularımı kutlarım zirvedeki yerimizi korumak ve geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

İnegölspor'un Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise, “Altyapı oyuncularımız bu haftada yüzümüzü güldürdü. Saha içerisinde her hafta olduğu gibi çok iyi mücadele vardı. Oynanan 4 müsabakada 13 gol atan ekiplerimiz kalelerinde sadece 3 gol gördü. Her hafta çok gol atmamıza rağmen kalemizde çok az gol görüyoruz. Buda takım uyumu ve başarının sonucu olarak ortaya çıkıyor. Biz yönetim kurulu olarak her daim altyapı maçlarımıza gidiyor ve oyuncularımıza desteğimizi veriyoruz. Bunun karşılığını da çok şükür alıyoruz. Ben altyapı hocalarımızı ve oyuncularımızı tekrar kutluyorum.”


23.1° / 10.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER