• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

İNEGÖLSPOR’DAN ALİNUR AKTAŞ'A  DESTEK MESAJI

İnegölspor yönetimi Bursaspor üzerinden eleştirilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş için destek mesajı yayınladı.

Spor 19.07.2021 10:35:00 0
İNEGÖLSPOR’DAN ALİNUR AKTAŞ

İnegölspor yönetimi tarafından yayınlanan bildiride şu ifadeler kullanıldı; "İnegölspor yönetim kurulu olarak, Bursaspor’umuzun üzerinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’a yapılan asılsız eleştirileri üzüntüyle takip ediyoruz. 
Başkan Aktaş, başta Bursaspor olmak üzere kulübümüze ve Bursa’daki tüm futbol kulüplerine her zaman destek vermiştir ve vermeye de devam ediyor. 


Her ortamda Bursaspor’umuza olan sevgisini açıkça dile getiren Başkan Alinur Aktaş’a yapılan bu asılsız eleştirilerin başta Bursaspor’umuz olmak üzere Bursa futboluna zarar verecektir. 
Şanlı Bursaspor’umuzun 1967 yılında çıktığı Birinci Lig'de 3 büyüklerle birlikte en fazla süre mücadele etti ve 37 yıl sonra 2004 yılında ligden düştü.
Bu camia hedef tahtasına birilerini koymak yerine kent dinamikleriyle bir olup, iki sezon sonra yeniden Süper Lige çıktı. 2010 yılında şampiyon olarak tarih yazdı. 2019 yılında yine küme düştü. Ama hiçbir zaman yönetim, bu kulübü kişisel veya siyasi tartışmaların merkezine koymadı.
Bursaspor yönetimi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı hedef alan iddialar, kulübü bir kaos ortamına sürükleme çabasından ibarettir. 


Zira Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iddialara somut delillerle yazılı ve görsel basın önüne çıkarak yanıt verirken, Kulüp yönetimi bir basın toplantısı düzenlemek yerine konuyu sosyal medya üzerinden çarpıtıp, taraftar kitlelerini gerçek dışı iddialarla sürecin içine dahil etmektedir. Öncelikle sağduyulu tüm taraftarları Bursaspor'umuzun menfaatleri için asılsız iddialar konusunda uyarmak isteriz. 
Unutulmamalıdır ki Bursaspor'a zarar vermekle suçlanan Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar kulübe milyonlarca liralık katkı ve destek sağlamıştır. 
'Atatürk Stadını neden yıktınız', 'stadyumun kullanım hakları ne olacak' gibi ifadelerle doğrudan Sayın Alinur Aktaş'ın hedef alınması, konunun kulüp menfaatlerinden çok kişisel menfaatlerle ilgisi olduğu izlenimi vermektedir.


Zira bütün Bursa bilmektedir ki ne Atatürk Stadyumu'nun yıkılması, ne de yeni stadyum yapılmasının Sayın Alinur Aktaş'la hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Aktaş, Bursa'ya Başkan olduğunda zaten Atatürk Stadyumunun yerinde yeller esmekteydi.
Özetle belirtmek isteriz ki, Bursaspor Kulübü ne kişisel menfaatler için bir basamaktır ne de ideolojik ve siyasi tartışma malzemesidir.
Bursa'mızın gözbebeği, içinde bulunduğu durumdan Büyükşehir veya bu kentin farklı kurumları ile kavga ederek değil, ancak kol kola girerek kurtulacaktır. Biz İnegölspor olarak, hem Bursaspor’umuzun hem de Alinur Başkanımızın yanındayız…"


25.5° / 11.6°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER