• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

İnegöllü Mercedes Tutkunları 15 Adet Engelli Aracı Bağışladı

Mercedes Benz Team 16 grubu, aralarında topladıkları bağışlarla 15 adet engelli aracı alarak İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi Müdürlüğüne bağışladı.

28.10.2019 18:12:00 0
İnegöllü Mercedes Tutkunları 15 Adet Engelli Aracı Bağışladı

Mercedes Benz Team 16 grubu, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında aralarında topladıkları yardımlarla 15 adet engelli aracı aldı. Grup, bu araçları ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılması için İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi Müdürlüğüne bağışladı.

Cumartesi günü Kapalı Spor Salonu girişindeki alanda yapılan araçların teslim törenine; AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcıları ve bazı meclis üyeleri ile Mercedes Benz Team 16 grubu üyeleri katıldı. Burada kısa bir açıklama yapan Grup Başkanı Ramiz Çakır Yıldırım, “Güzel bir akımın başlangıcındayız şuan. İnşallah diğer gruplara da örnek oluruz. Bu şekilde herkesin yardıma muhtaç kişilere elinden geldiğince destek vermesini bekliyoruz. Biz daha önce de farklı yardım etkinlikleri yaptık. İnşallah bundan sonra da devam edecek bu çalışmalar” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise “Bizler de arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bunu düşünmeleri bile gerçekten büyük bir nezaket. Tabi toplumumuzun içinde mutlaka ihtiyaç sahibi ailelerimiz var. Yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak adına da güzel bir örnek oldu. Ben kıymetli grup üyelerimize, Milletvekilimize, bu fikri ortaya atan kim varsa, destek olan kim varsa teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de “Yürekleri kocaman insanlar olan Mercedes Benz 16 Team grubuna çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sizlerin sayesinde evlere mutluluk götüreceğiz. Hayırda yarışan bir topluluk olmak, güzel bir örnek olmak adına hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Araçlar İnegöl Belediyesi ekiplerine teslim edilirken, alanda Türk Bayrağı şeklindeki balonlar da gökyüzüne bırakıldı. Asker selamıyla da Mehmetçiğe selam gönderildi.


25.5° / 11.6°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER