• BIST 100

    9464,55%-0,63
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,80% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2496,30% 0,49
  • Ç. ALTIN

    4187,49% 0,37

İnegöllü gizemli hayırsever yardım ettiği kişilere bu mektubu iletti!

İnegöl'de ismini açıklamak istemeyen hayırsever bir vatandaş, içerisinde bir miktar paranın ve mektubun olduğu zarfı ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

İnegöl Haber 12.05.2020 11:11:00 0
İnegöllü gizemli  hayırsever  yardım ettiği kişilere bu  mektubu iletti!

İnegöl'de ismini gizli tutan hayırsever bir vatandaş ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek yardımda bulundu. Bir arkadaşı vasıtasıyla ailelerin evlerine içerisinde bir miktar para bulunan zarf gönderen hayırsever vatandaş, kendisine ulaşılmasını istemeyerek, "Amacım katkı sağlamak" dedi. Hayırsever vatandaşın bu tutumu hem ihtiyaç sahibi ailelerden hem de diğer vatandaşlardan takdir topladı.

Hayırsever vatandaş, göndermiş olduğu zarftan çıkan mektupta şu ifadeleri kullandı;

Değerli kardeşim merhaba,

Size göndermiş olduğum bir miktar parayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Amacım gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşarak onların hanelerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır. Bana ulaşmaya çalışmayın lütfen, göndermiş olduğum arkadaşın tek bildiği bu yardımı belirlenen adreslere teslim etmesi gerektiği.

Dünya üzerindeki tüm mazlum ve yardım ihtiyacı olanların Allah yardımcısı olsun. Sizin ve ailenizin durumlarını takip ederek yardımlara devam etmek istiyorum.

Bir gün annem bana şöyle söyledi; rahmetli baban "Allah bana o kadar versin ki ben de olmayanlara vereyim" dermiş. Şimdi Allah bana o kadar verdi ki ben de olmayanlara veriyorum. Buna ne kadar şükretsem azdır. Allah inşallah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.

Tüm anlayışım ve gayem bu ayette de belirtildiği gibi;

"Mallarını Allah yolunda infak edenlerin örneği, yedi başak bitiren, her bir başakta yüz tane bulunan bir tek tanenin örneği gibidir. Allah dilediğine kat kat artırır. Allah (ihsanı) bol olandır, bilendir.

Allah katında infak edenlerden olabilmektir.


21.8° / 9.5°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER