• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

İNEGÖLLÜ GENÇ MODEL DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN REKLAM YÜZÜ OLDU

İnegöllü giyim mankeni Beyzanur Uşak dünyaca ünlü markaların reklam yüzü oldu. Genç manken hedefi hem modellik hem de oyunculuk alanında ilerlemek.

İnegöl Haber 25.03.2020 15:22:00 0
İNEGÖLLÜ GENÇ MODEL DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN REKLAM YÜZÜ OLDU

İnegöl’de doğup büyüyen ve Eskişehir’de yüksek lisans eğitimine devam eden 23 yaşındaki Beyzanur Uşak, Türkiye’de ve dünyada ünlü markaların reklam yüzü oldu.

Ünlü markaların gazete, internet medyası ve sosyal medyada yayınlanan reklamlarında poz veren Beyzanur Uşak, ilk ve ortaöğrenim eğitini İnegöl’de tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisan eğitimini de yine Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde sürdürüyor.

Eğitim hayatına devam ederken bir reklam ajansında çalışan Beyzanur Uşak, ünlü firmaların reklam yüzü haline geldi.

Çocukluk yaşlarından itibaren model olmak istediğini belirten Beyzanur Uşak, üniversite eğitimini gördüğü sırada bir cafede gelen teklif üzerine bu işe başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beyzanur Uşak, “Bu işe nasıl başladım sorusuna şöyle yanıt verebilirim, aslında küçüklükten beri dikkatimi çeken şeydi benim için modellik. Ne olacaksın sorusuna ‘’ben manken olacağım’’ yanıtını verirmişim her zaman. Daha sonra bu sektöre yönelmedim. İktisat alanında öğrenim almaya başladım. Bir gün Eskişehir’de bir cafede otururken bir fotoğrafçı tarafından teklif geldi ve o günden sonra modellik yapmaya başladım denilebilir. Hedeflerime adım adım ilerlediğimi düşünüyorum. Şuan da 1-1,5yıldır modellik yapmaktayım fakat daha da iyi işler yapmak istiyorum. Oyunculuk anlamında ilerlemeyi hedefliyorum. Birkaç görüşmelerimiz var bu konu hakkında fakat malum ülkemizde de bulunan virüsten dolayı birçok görüşmelerimizi erteledik. Umuyorum ki her şey normale döndüğünde daha iyi işler ile anılacağım. Bu süreçte ailem çok ciddi destekler verdi. Sizler aracılığı ile desteklerini esirgemeyen aileme de teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.


21.8° / 9.5°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER