• BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00
İnegöllü doğa gezgini Ömer Cabir girdiği mağarada insan kemikleri ile karşılaştı
İnegöl'de doğa sporlarıyla uğraşan Ömer Cabir, yaptığı keşif gezisinde insan kemiklerine rastladığını öne sürdü.
İnegöl Haber
31.08.2025 21:43
31.08.2025 21:48
Eyüp Yaşar
İnegöllü doğa gezgini Ömer Cabir girdiği mağarada insan kemikleri ile karşılaştı
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

 



İnegöl'de doğa sporlarıyla uğraşan Ömer Cabir, yaptığı keşif gezisinde insan kemiklerine rastladığını öne sürdü.



36 yıldır doğa sporlarıyla ilgilendiğini belirten Cabir, başına taktığı fenerle Domaniç yolu üzerindeki Durabey Köyü yakınlarında bulunan mağaraya girdiğini söyledi. Cabir, burada yaptığı inceleme sırasında kemiklerle karşılaştığını, ardından köylülerden bilgi aldığında mağaranın çok eski dönemlerde zindan olarak kullanıldığını öğrendiğini aktardı.



Bölge halkı tarafından “Kemikli Mağara” olarak adlandırılan yerin, sarp kayalıkların bulunduğu vadinin tabanında yer aldığı ifade edildi.

Cabir, mağaradaki bulguların önemli olduğunu vurgulayarak, yetkililerin inceleme yapmasını ve mağaranın tarihine dair açıklama yapılmasını istedi.

 

  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Bursa-Ankara Karayolu’nda Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

İnegöl’de Bugün ve Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Tişört Tekerleğe Dolandı, Motosiklet Devrildi: 1 Yaralı

Dondurma Aldı, Yolun Karşısına Geçerken Otomobil Çarptı

Kurye Motosikleti ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

İnegöl’de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Otomobilin altında sıkışan yavru kedi kurtarıldı!

İnegöl’de Genç Kadın Sokakta Kanlar İçinde Bulundu

Seyir Halindeki Otomobilin Motoru Alev Aldı

İnegöl’de Benzin Doldurulan Motosiklet Alev Alev Yandı