-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Kahramanmaraş’ta KADES’e basarak yardım isteyen genç kız sırra kadem bastı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde mobilya sektöründe çalışan ve ailesinden ayrı yaşayan 24 yaşındaki Azize Engin’den 19 Temmuz’dan bu yana haber alınamıyor.
Genç kızın en son Kahramanmaraş’ta KADES uygulamasına basarak yardım talebinde bulunduğu, ancak olay yerine giden polisin kendisini bulamadığı öğrenildi. Bunun üzerine ailesine ulaşıldı. Ailesi, kızlarının İnegöl’de yaşamasına rağmen Kahramanmaraş’ta böyle bir yardım çağrısında bulunmasına şaşırdıklarını belirtti.

Azize Engin’in ailesi, kızlarının Müge Anlı ile Tatlı Sert programında seslerini duyurarak görenlerden ihbarda bulunmalarını istedi. Ayrıca genç kızın erkek arkadaşı Raşit’ten şüphelendiklerini, ona da ulaşamadıklarını açıkladı.
Endişeli aile, Raşit’e şu sözlerle çağrıda bulundu:
“Bu kız Maraş’ta ise senin yanında. Eğer öyleyse lütfen bize haber ver. Orada senden başka tanıdığı kimse yoktu. Kızımızın başına bir şey geldiyse sorumlusu sensin.”

Azize Engin’den 49 gündür haber alınamazken, aile kızlarının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.
İnegöl kayıp kız, Azize Engin, Kahramanmaraş KADES, kayıp genç kız, Müge Anlı kayıp.

-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Drift Yapan Sürücü Sosyal Medya Paylaşımıyla Yakalandı
-
İnegöl’de Çatı Katında Yangın Paniği
-
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey İnegöl’de İftar Programına Katılacak
-
İnegöl Alanyurt Katılım Yolunda Kaza: Yaya Ağır Yaralandı
-
Hafız Musa Delipoyraz Toki Hz. Ali Camisinde İnegöllülerle Buluştu








