-
BIST 100
17375,05%2,41
-
DOLAR
44,60% 0,11
-
EURO
52,35% 0,46
-
GRAM ALTIN
6811,84% -0,26
-
Ç. ALTIN
10994,46% 0,29
İNEGÖL – Bursa’nın İnegöl ilçesinde trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada ehliyetsiz sürücüler ve evrak eksiği bulunan araçlara toplam 109 bin TL idari para cezası uygulandı.
Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda Sıkı Denetim
Denetimler, Süleymaniye Mahallesi sınırları içinde bulunan Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde gerçekleştirildi. Trafik ekipleri çok sayıda araç ve sürücüyü kontrol etti.
Uygulama kapsamında 2 ehliyetsiz sürücü hakkında işlem yapılırken, evrakları eksik olduğu belirlenen sürücülere de idari para cezası kesildi.

Toplam 109 Bin TL Ceza
Yapılan kontroller sonucunda çeşitli kural ihlalleri tespit edilen sürücülere toplam 109 bin TL idari para cezası uygulandı.
Yetkililer, trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek amacıyla denetimlerin aralıksız şekilde devam edeceğini bildirdi. Sürücülere, ehliyet ve araç evraklarını eksiksiz bulundurmaları ve trafik kurallarına uymaları çağrısında bulunuldu.
-
A+Buyut
-
A-Kucult







