-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,54% -0,75
-
GRAM ALTIN
7153,70% -0,72
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
İnegöl’ün köklü kulüplerinden Karadeniz Güvenspor, geleneksel hale getirdiği iftar programında İnegöl’deki spor camiasını bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu programda spor dünyasının önemli isimleri aynı sofrada buluştu.
Karadeniz Güvenspor Kulübü Başkanı Sercan Kont, düzenlenen iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geleneksel Karadeniz Güvenspor iftar yemeğimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Spor dünyasından birçok değerli isim davetimize katılım sağladı. Birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına çok anlamlı bir organizasyon oldu” dedi.
İftar programına BASKF temsilcisi Seçkin Umurlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Bursa’daki amatör kulüplerin başkan ve yöneticileri, antrenörler, İnegöl’de faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı iftar programında, spor camiası Ramazan ayının bereketini aynı sofrada paylaşarak birlik ve dayanışma mesajı verdi.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Drift Yapan Sürücü Sosyal Medya Paylaşımıyla Yakalandı
-
İnegöl’de Çatı Katında Yangın Paniği
-
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey İnegöl’de İftar Programına Katılacak
-
İnegöl Alanyurt Katılım Yolunda Kaza: Yaya Ağır Yaralandı
-
Hafız Musa Delipoyraz Toki Hz. Ali Camisinde İnegöllülerle Buluştu








