• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

İNEGÖL’DE ÇÖPLER DİLE GELDİ, VATANDAŞ ŞAŞTI KALDI

İnegöl Belediyesi, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında bir farkındalık etkinliği düzenledi.

İnegöl Haber 16.09.2021 17:24:00 0
İNEGÖL’DE ÇÖPLER DİLE GELDİ, VATANDAŞ ŞAŞTI KALDI

Şehir Tiyatrosu yönetmeni Volkan Derman, özel olarak hazırlanan çöp adam kostümüyle sokağa indi. Vatandaşlar, karşılarında yerlere attıkları çöpleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Yaptığı farkındalık çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen İnegöl Belediyesi, 15 Eylül Dünya Temizlik Gününde yeni bir çalışmayla yine dikkatleri üzerine çekti. ‘En Temiz Şehir’ hedefi bulunan ve bu anlamda ciddi yatırımlar yapan İnegöl Belediyesi, ilçe halkında temizlik bilinci oluşturmak ve aslolanın kirletmemek olduğunu vurgulamak adına daha önce denenmemiş bir yöntem uyguladı.

ÇÖP ADAM SOKAĞA İNDİ

İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Volkan Derman, yerlere atılmış çöplerden özel olarak hazırlanan ‘Çöp Adam’ kostümü giyerek sokağa indi. Vatandaşların arasında gezerek yere atılan çöplerin aslında ne kadar kötü sonuçlar doğurduğunu gözler önüne seren Çöp Adam, kendisine iğrenerek bakanlara da “Benden korkmayın, ben sizin yere attığınız çöplerim” diyerek sosyal mesaj verdi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çöp Adam, gün boyu İnegöl cadde ve sokaklarında gezerek temizliğin önemine vurgu yaptı. Bazı vatandaşlar bu durumdan çok etkilenip özeleştirilerde bulunurken, Çöp Adamın İnegöl sokaklarındaki macerası gizli bir kamerayla kayıt altına alındı. Bu görüntülerden hazırlanan 2 dakikalık klip, Başkan Alper Taban’ın sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Video, paylaşılmasının ardından kısa sürede ciddi bir ilgiyle karşılaştı.


25.5° / 11.6°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER