• BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,04% 0,21
  • EURO

    48,63% -0,01
  • GRAM ALTIN

    5436,02% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9035,61% 0,33

İnegöl'de AK Parti'den 902 aileye özel ziyaret

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından, 2025 “Aile Yılı” kapsamında İnegöl’de 902 engelli birey ve aileleri ziyaret edildi.

Siyaset 30.10.2025 17:13:00 0
İnegöl
Haberi Sesli Oku

 

“Aile bizim en güçlü bağımız, engelli kardeşlerimiz bu ailenin en kıymetli fertleridir.”

2025 yılının Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Aile Yılı” ilan edilmesiyle birlikte, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının desteklediği 902 engelli birey ve ailelerini ziyaret etti.

İnegöl’ün her mahallesine yayılan bu ziyaretlerde, engelli vatandaşlarımızla ve aileleriyle birebir görüşülerek hem talepleri hem de önerileri dinlendi. Ziyaretlerde dayanışma ve gönül bağı ön planda tutuldu.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, yapılan çalışmalar hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bizim siyasetimiz gönül siyasetidir. 2025’in Aile Yılı olarak ilan edilmesi, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına önemli bir fırsattır. Bu vesileyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda engelli kardeşlerimizi ve ailelerini yalnız bırakmadık. Her biri bizim için kıymetli, her biri bu büyük millet ailesinin güçlü birer parçasıdır.

Aile; sevgidir, sabırdır, fedakârlıktır. Engelli bireylerimizin ailelerinde bu değerleri en yüksek düzeyde görüyoruz. Bizler de bu anlayışla onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. İnegöl’de hiçbir vatandaşımız kendini yalnız hissetmeyecek. AK Parti kadroları olarak, her zaman milletimizin yanındayız.”

Haber Editörü

Eyüp Yaşar

21.2° / 10.8°