-
BIST 100
18040,06%2,67
-
DOLAR
44,82% 0,23
-
EURO
52,75% -0,09
-
GRAM ALTIN
6965,35% 1,07
-
Ç. ALTIN
11213,84% 1,54
Kemalpaşa Mahallesi’nde bir marketten aldıkları meyveli yoğurtu tükettikten sonra rahatsızlanan 3 çocuk hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Mide Bulantısı ve Karın Ağrısı Şikâyeti
Edinilen bilgilere göre, Elzara A. (13), İkra İ. (13) ve Nisa E. (12), mahallede bulunan bir marketten meyveli yoğurt satın alarak tüketti. Bir süre sonra çocuklarda mide bulantısı ve karın ağrısı şikâyetleri başladı.
Durumun ailelerine bildirilmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi.
Biri Ambulansla, İkisi Özel Araçla Hastaneye Götürüldü
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Çocuklardan biri ambulansla, diğer ikisi ise aileleri tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.
Üç çocuğun da tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
İnceleme Başlatıldı
Olayın ardından yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Söz konusu ürünle ilgili numune alınarak gerekli kontrollerin yapılacağı öğrenildi.
Yetkililer, benzer bir durumla karşılaşılması halinde vatandaşların vakit kaybetmeden sağlık kuruluşlarına başvurmaları gerektiğini belirtti.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Yağış Uyarısı Geldi!
-
İnegöl Belediyesi’nden Personeline “Sağlıklı Dijital Yaşam Ve Ekran Kullanımı Yönetimi” Eğitimi
-
Zabıtadan Güzellik Salonlarına Denetim
-
İnegöl’de Sahte İçki Operasyonu! 436 Litre Ele Geçirildi
-
İMOS Başkanı Turgut: Afrika pazarı hareketleniyor, yeni alıcılar İnegöl’de







