16345,82%-0,38
43,59% 0,15
51,56% 0,36
6957,80% 3,36
11654,37% 0,11
İnegöl Yeni Mahalle’de meydana gelen olayda, 2 yaşındaki çocuk mutfak tezgâhında bulunan tuz ruhunu içmesi sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
İnegöl Yeni Mahalle İstek Sokak üzerinde bulunan bir ikamette yaşanan olayda, 2 yaşındaki bir çocuk temizlik maddesi içerek zehirlendi.
Edinilen bilgilere göre, S.Y. (2) isimli çocuk, evde bulduğu ve mutfak tezgâhı üzerinde bulunan tuz ruhunu içtikten sonra rahatsızlandı. Durumu fark eden ailesi, küçük çocuğu özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü.
Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınan küçük çocuğun sağlık durumunun takip edildiği ve hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
Yetkililer, benzer vakaların yaşanmaması için temizlik maddelerinin çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.