-
BIST 100
16069,68%0,93
-
DOLAR
44,47% 0,05
-
EURO
51,89% 0,95
-
GRAM ALTIN
6771,16% 1,48
-
Ç. ALTIN
11000,37% 2,87
İnegöl’de kamuoyunda uzun süredir tartışılan Cumartesi ve Pazartesi semt pazarlarının taşınması konusu netlik kazanmaya başladı. İnegöl Belediye Meclisi’nde görüşülmek üzere komisyona havale edilen pazar yerleri değişikliği maddesi, yapılan değerlendirmeler sonucunda oy birliğiyle reddedildi.
Komisyon üyeleri, süreç kapsamında esnaf ve meslek odalarının temsilcileriyle toplantılar gerçekleştirerek bölgedeki ticari hareketliliği ve pazar yerlerinin mevcut durumunu değerlendirdi.
Meslek Odalarıyla Görüşmeler Yapıldı
Gerçekleştirilen toplantılarda pazar esnafının ve ilgili meslek odalarının görüşleri alınırken, yapılan değerlendirmeler sonucunda pazarların mevcut yerlerinde kalmasının daha uygun olacağı görüşü benimsendi.
Komisyon üyeleri, bu doğrultuda pazarların taşınmasına yönelik teklifin reddedilmesine karar verdi.
Son Kararı Meclis Verecek
Komisyondan çıkan ret kararı, bugün yapılacak İnegöl Belediye Meclisi toplantısında oylamaya sunulacak. Meclis üyelerinin de bu kararı onaylaması halinde, Cumartesi ve Pazartesi semt pazarlarının taşınması konusu resmen gündemden kalkacak.
Nihai kararın ardından söz konusu pazarların mevcut yerlerinde hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Pazar Tartışmasına Nokta: Cumartesi ve Pazartesi Pazarları Taşınmıyor
-
İnegöl ve Yenişehir’den Güç Birliği Mesajı: Yatırım ve İstihdam Masaya Yatırıldı
-
İnegöl’de “Dur” İhtarına Uymayan Alkollü Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı
-
Mustafa Bozbey gözaltına alındı!
-
Kontrolden Çıkan Otomobil Refüje Çıktı: 2 Yaralı







