-
BIST 100
18293,94%1,56
-
DOLAR
46,44% 0,18
-
EURO
53,30% -0,37
-
GRAM ALTIN
6366,93% 0,37
-
Ç. ALTIN
10266,97% -2,00
İnegöl'de enişte ile kayınço arasında çıkan tartışma bıçaklı saldırıyla sonuçlandı. Olayda yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçtı.
Olay, Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi girişi mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle enişte ile kayınçosu Ü.Ö. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, Ü.Ö. yanında bulunan bıçakla eniştesine saldırdı.
Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Bıçak darbeleriyle yaralanan şahıs için çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Şüpheli Kaçtı
Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheli Ü.Ö.'nün yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
-
A+Buyut
-
A-Kucult







