• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,93% -0,11
  • EURO

    41,00% -0,40
  • GRAM ALTIN

    3797,76% 0,80
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

İnegöl Spina Bifida Temsilciliği İftar Programında Buluştu

İnegöl Spina Bifida Temsilciliği iftar programında bir araya geldi. Kaymakam Eren Arslan’ın da katıldığı etkinlikte semazen gösterisi yapıldı.

İnegöl Haber 28.03.2025 17:46:00 0
İnegöl Spina Bifida Temsilciliği İftar Programında Buluştu
Haberi Sesli Oku

 

İnegöl Spina Bifida Temsilciliği, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Saadet Turan Şimşek’in öncülüğünde düzenlenen iftar programına, Spina Bifida aileleri ve Kaymakam Eren Arslan katıldı.

SEMAZEN GÖSTERİSİ VE MANEVİ BİR AKŞAM

İftar programında semazen gösterisi yapıldı ve farklı etkinlikler düzenlendi. Spina Bifida aileleri, bu özel gecede birlikte vakit geçirerek kaynaşma fırsatı buldu.

Kaymakam Eren Arslan, Spina Bifida hastaları ve aileleriyle yakından ilgilenerek onların sorunlarını dinledi. Programda, toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin önemi vurgulandı.

KAYMAKAM EREN ARSLAN’A TEŞEKKÜR

Programın ardından İnegöl Spina Bifida Temsilciliği, geceye katılan Kaymakam Eren Arslan’a teşekkür etti.

Dernek Başkanı Saadet Turan Şimşek, bu tür etkinliklerin Spina Bifida farkındalığını artırmak ve aileler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek adına önemli olduğunu belirtti.

İftar programı, manevi bir atmosferde sona ererken, katılımcılar birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayının bereketini paylaştı.

 

Haber Editörü

Eyüp Yaşar

18.6° / 8.3°