10698,13%1,25
42,32% 0,17
49,06% -0,13
5546,31% -0,08
9189,23% -0,32
İnegöl’ün kırsal Deydinler Mahallesi yolu üzerinde bugün sabah saatlerinde üzücü bir olay meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede, ölen kişinin 68 yaşındaki Ahmet Ö. olduğu tespit edildi. Cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayın ardından jandarma ekipleri, şahsın yol kenarında nasıl ve neden hayatını kaybettiğine dair geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları inceleniyor ve bölge sakinlerinin ifadeleri alınarak olayın nedeni araştırılıyor.
Bölgede yaşayan vatandaşlar, ölümün ardından karayolu çevresinde yoğun bir hareketlilik yaşandığını ifade etti. Ölen kişinin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak.