10576,45%-1,97
42,22% -0,02
48,94% 0,23
5593,05% 0,19
9300,75% 1,37
Başkan Alper Taban, İnegöl Devlet Hastanesi’nde hasta, yakınları ve sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmak üzere Gastro İnegöl konseptinde modern bir kafe-restoran açılacağını duyurdu.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gazetecilerle bir araya geldiği istişare toplantısında yeni projeyi açıkladı. Taban, hastane yönetiminin talebi üzerine, hastane içerisinde Gastro İnegöl konseptinde kafe ile restoran karışımı bir mekânın hayata geçirileceğini belirtti.
Başkan Taban, projeye ilişkin şunları söyledi:
“Hastanemizde uzun süre vakit geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak modern ve konforlu bir gastro kurulacak. Gastro İnegöl konseptiyle hazırlanacak bu mekân, hem dinlenme hem de sosyal bir alan işlevi görecek.”

Projenin kısa sürede hizmete başlaması planlanıyor. Gastro Kafe’nin, hastanede hizmet kalitesini artırmasının yanı sıra vatandaşların günlük ihtiyaçlarına da büyük kolaylık sağlayacağı ifade edildi.
Öte yandan İnegöllülerin çok sevdiği Gastro İnegöl markasının, “gastro karavan” konseptiyle şehrin farklı noktalarında da hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.