-
BIST 100
16066,64%0,70
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,92% 0,11
-
GRAM ALTIN
7110,09% 0,02
-
Ç. ALTIN
11507,24% -0,23
İnegöl Cerrah’ta Üzücü Olay: Camiden Çıktıktan Sonra Fenalaşan Vatandaş Hayatını Kaybetti
İnegöl'e bağlı kırsal Cerrah Mahallesi’nde yaşanan olayda, camide namaz kıldıktan sonra fenalaşan bir vatandaş hayatını kaybetti.
İnegöl Haber
9.01.2026 19:56
9.01.2026 20:00
Eyüp Yaşar
İnegöl'e bağlı kırsal Cerrah Mahallesi’nde yaşanan olayda, camide namaz kıldıktan sonra fenalaşan bir vatandaş hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, camiden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Behçet T., aniden fenalaşarak yere düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, fenalaşan vatandaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Behçet T., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
Konut Piyasasında Yeni Trend: Yatırımcıların Gözdesi 1+1 Daireler
-
İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilere Sınava Giden Yolda Güçlü Destek
-
İnegöl’de Kadir Gecesi’nde Binlerce Kişi Osb Camii’nde Buluştu
-
İnegöl’de Park Halindeki Cipe Çarpan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
-
Gençler istedi, Başkan Bozbey yeniliyor







