-
BIST 100
17896,23%-1,74
-
DOLAR
45,44% 0,19
-
EURO
52,71% -0,30
-
GRAM ALTIN
6644,06% -2,19
-
Ç. ALTIN
10660,26% -1,89
İnşaat Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliği’nde gerçekleştirilen seçimlerde mevcut temsilci Semih Ulusoy yeniden temsilci seçildi. Yeni yönetim, kentsel dönüşüm ve mesleki saygınlık konusunda önemli mesajlar verdi.
13 Mayıs tarihinde düzenlenen seçimler, Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Seçim programına Serdar Atilla Erdem ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
“Kentsel Dönüşüm Artık Zorunluluk”
Seçim sonrası yapılan açıklamada, İnegöl’ün deprem kuşağında bulunduğuna dikkat çekilerek, kentsel dönüşüm çalışmalarının teknik bir zorunluluk haline geldiği vurgulandı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İnegöl için kentsel dönüşüm artık yalnızca yapı yenileme değil, güvenli gelecek meselesidir. Sürecin bilimsel veriler ve mühendislik disiplini çerçevesinde yürütülmesi adına yerel yönetimler ve kamu kurumlarıyla koordinasyon içerisinde çalışacağız.”

Mesleki Saygınlık ve Ortak Akıl Mesajı
Yeni dönemde inşaat mühendislerinin şehir planlaması ve karar alma süreçlerinde daha aktif rol almasının hedeflendiği belirtildi.
Yönetim tarafından yapılan değerlendirmede, haksız rekabetle mücadele, mesleki saygınlığın artırılması ve ortak akıl anlayışıyla hareket edilmesinin öncelikli hedefler arasında yer aldığı ifade edildi.
Semih Ulusoy ve yönetimi açıklamalarında, “Bu başarı tüm meslektaşlarımızın ortak iradesidir. Mesleğine ve şehrine sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
-
A+Buyut
-
A-Kucult








