• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

HER MAÇ, HER TAKIM İÇİN ÇOK ZOR

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Perşembe günü saat 15.00’da kendi sahalarında ağırlayacakları Anagold 24 Erzincanspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Spor 14.04.2021 13:05:00 0
HER MAÇ, HER TAKIM İÇİN ÇOK ZOR

Bordo beyazlı temsilcimiz, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerimizde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, şunları söyledi:

“Erzincan maçı bizim için bundan sonraki maçlarda olduğu final havasında olma durumunda. Çünkü biz kazanıyoruz biraz nefes alıyoruz. Kahramanmaraş galibiyeti çok önemli bir galibiyetti. Çünkü daha önce kazandığımız Sancaktepe maçı bile hiç kimsenin küçümsememesi gereken bir maçtı. Skor olarak ta iyi maçtı. Çünkü Sancaktepe Velimeşe’yi yenip alttaki grubun içine çekti. Bundan sonraki her maç her takım için çok zor. Özellikle ilk 10 sıralamasının aşağısındaki takımlar için her puanın avantajı var. Gerek içeride gerek dışarıdaki her puan değerli. Bunun kıymetini bilelim. Erzincan’ın sıralamadaki yeri çok önemli değil. Her rakip bizim için önemli. Bu Erzincan olmuş öbür hafta Hekimoğlu olmuş. Bunlardan puan yada puanları savaşarak almak durumundayız. Bu ekibin her oyuncusu bizim için çok değerli. O arkadaşla bu şahsiyeti daha fazla kazandırarak, ne kadar değerli olduklarını hatırlamaları yada hatırlatmamız gerekiyor. Savaşacak, coşkulu oynayacak, istekli oynayacak, yürekle oynayacak arkadaşlara ihtiyaç var. Onun dışında Erzincan maçında puan yada puanlar her türlü puan kabulümüz. Ondan sonra Hacettepe maçına kadar her maçın önemli, puanı bizim için değerli. Kırmızı kart cezalısı Fatih dışında eksiğimiz yok. Burada her oyuncumun enerjisine ihtiyacım var. Ama İnegölspor camiasını da bütün seyircilerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Hiç kimsenin bir tarafa çektiği yada bir tarafta değişik senaryolar, kurgulamalar hazırlamasına gerek yok. Ben insanları rahatlatmaya çalışıyorum ama boza bizim ensemizde pişiyor şuanda. Onun için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Artık eleştirisel yakınlaşmalardan sıyrılmamız lazım. Bu yakınlaşmalar başta İnegölspor olmak üzere herkese zarar verir. Eleştirisel yakınlaşmalardan ziyade destek konuşmaları yapmamız icap ediyor. Çünkü başta biz ve yönetim kurulu profesyonel anlamda bu işin ucundan tutan ekibiz. Bu anlamda insanlar hata yapabilir ama hainlik yapamayız. Çünkü bizim işimiz bu. Onun için herkesin bu anlamda destek olmasına ihtiyacımız var.”


22.1° / 10.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER