• BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

HELVACI ALİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK 

Türkiye’nin asırlık helvacısı Helvacı Ali, pandeminin gerçek kahramanları sağlık çalışanlarına yönelik destekte bulundu.

İnegöl Haber 23.01.2021 18:34:00 0
HELVACI ALİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK 

İnegöl’de birçok sosyal yardım ve sağlık çalışanlarına yönelik desteklerin sağlanması için faaliyet gösteren İnegöl Hastane Derneği, Bursa’dan dünya markası haline gelen Helvacı Ali’nin destekleriyle sağlık çalışanlarının yüzünü güldürdü.

HELVACI ALİ’DEN ÖRNEK DESTEK 
Helvacı Ali’nin sahibi İş insanı Cihan Bozacılar ile bir araya gelen İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe; İnegöl’de sağlık çalışanlarının sorunlarını masaya yatırdı. Pandemi nedeniyle iş yükü artan sağlık çalışanlarının değerinin her zaman bilinmesi gerektiğini ve bu sebeple maddi manevi her türlü destek olacağını belirten iş insanı Cihan Bozacılar; 3 adet diz üstü bilgisayarı İnegöl Hastane Derneği’ne bağışladı.  Başkan Altuntepe, İHD ve tüm sağlık çalışanları adına Bozacılar’a teşekkür ettiği açıklamasında Helvacı Ali’nin desteklerinin süreceğinin müjdesini de verdi.

  

İHD’DEN TEŞEKKÜR 
İHD Başkanı Yasin Altuntepe sosyal desteklere ilişkin yaptığı açıklamada , “İnegölümüzde sağlık çalışanlarının her fırsatta yanında olmaya onların eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Birçok iş insanımız ve esnaflarımız bizlere destek oluyorlar. İlçemizde görev yapan filyasyon ekiplerine, 112 Ambulans noktalarına, Devlet Hastanemize ve daha sayamadığım birçok sağlık kahramanımıza destek olmaya devam edeceğiz. Paylaştıkça güçleniyoruz. Emeği geçen, destekte bulunan tüm hayırseverlerimize minnettarız.” dedi.

 


22.1° / 10.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER