• BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Göçmen kaçakçılarına geçit yok

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik Muğla ve Adana'da gerçekleştirilen Kalkan-21 operasyonunun detayları belli oldu.

Gündem 5.05.2024 13:54:00 0
Göçmen kaçakçılarına geçit yok

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya düzenlenen operasyonlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik Muğla ve Adana'da gerçekleştirilen Kalkan-21 operasyonunun detayları belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya düzenlenen operasyonlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Muğla ve Adana'da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen "Kalkan-21" operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

Organizatörlerden; 12'si tutuklandı. 4'ü hakkında adli kontrol kararı verildi.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığını önlemek için ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan göçmen kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz Göç İdaresi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde;

MUĞLA: Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine yönelik düzenlenen operasyonda; 5 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı. 3'ü tutuklandı. 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi.

ADANA: Adana İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine yönelik düzenlenen operasyonda; 7'si Yabancı Uyruklu olmak üzere toplamda 11 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı. 9'u tutuklandı. 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi.

Operasyonlar sonucu: Çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi ve Göç İdaresi Başkanlığımızın personelini tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle."


25.4° / 12.5°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER