• BIST 100

    9747,07%3,80
  • DOLAR

    38,76% 0,02
  • EURO

    43,04% -1,36
  • GRAM ALTIN

    4030,97% -2,71
  • Ç. ALTIN

    6542,97% -2,62

Fenerbahçe'de son dakika! 'Yeter artık' dedi, adaylığını açıkladı

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Mahmut Uslu'dan derbi sonrası gelen yenilgiyle ilgili çok sert bir açıklama geldi.

Spor 5.05.2025 15:58:00 0
Fenerbahçe
Haberi Sesli Oku

 

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Mahmut Uslu'dan derbi sonrası gelen yenilgiyle ilgili çok sert bir açıklama geldi. Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik yapan Mahmut Uslu, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından sert açıklamalarda bulundu.

Yönetime tepki gösteren Mahmut Uslu, "İçim kan ağlıyor. Öfkeliyim, çok kızgınım. Bir iki hafta içinde bir basın toplantısı yapacağım. Artık lütfen bırakın gidin. Söyleyeceklerim var. Televizyonda ve stadyumda ağlayan çocuk, ağlayan genç görmek istemiyorum. Bugün yine dağıldım. Kamera son bölümde tribünleri gösterdi. Sürekli ağlayan çocuklar, ben artık bu manzara ile karşılaşmak istemiyorum. Bir Fenerbahçeli olarak buna hakkım yok mu? İstemiyorum! Büyük vaatlerle, umutlarla gelmiş olabilir ama olmadı, yapamadı, beceremedi! Gitsin, olmuyor! Fenerbahçe kulübü hiçbir zaman yerlerde kalmaz, ben de çıkarım. Ben başkanlıktan kaçmam. Aziz Yıldırım da çıkar, başkası da çıkar. Hakan Bilal Kutlualp çıktı. Fenerbahçe hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Denedi, olmadı. Denedi, yine olmadı. Ben artık ağlayan çocuk, genç gördüğümde dayanamıyorum. Televizyonu kapatmak zorunda kalıyorum. Basın toplantısında bunları söyleyeceğim. Daha gününü kararlaştırmadım. Yeter artık! Sabrımız taştı! Bu kulüp, sadece futbolda değil birçok alanda başarısız oldu ve olmaya devam ediyor." dedi.

Haber Editörü

Eyüp Yaşar

20.1° / 7.2°